Konyaspor’da Giresunspor maçı hazırlıkları devam eden Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut açıklamalarda bulundu. Takımın performansından memnun olduğunu kaydeden Palut, “Fenerbahçe maçı galibiyeti bizleri rehavete kaptırmamalı. Giresunspor maçına ciddiyetle hazırlanıyoruz. Giresunspor’da kendi sahalarında coşkulu bir futbol oynuyor. Dikkat edilmesi gereken bir kulüp. Her maç bizler için önem arz ediyor. Sahadan istediğimiz sonuçla ayrılmak istiyoruz. Milli Takım arası yaklaşıyor. Milli arada elbette bambaşka bir Konyaspor izlettirmek istiyoruz. Belki hazırlık maçı planlayabiliriz” dedi.

Ali Koç, Dursun Özbek ve Ertuğrul Doğan, PFDK'ye sevk edildi Ali Koç, Dursun Özbek ve Ertuğrul Doğan, PFDK'ye sevk edildi

Konyaspor’un başarılı stoperi Calvo ise takım olarak iyi çalıştıklarına işaret etti. Süper Lig’de yoluna devam ettiklerini hatırlatan Calvo, “Fenerbahçe maçıyla harika bir galibiyet almıştık. O maç artık geride kaldı. Şimdi önümüzde Giresunspor maçı var. Hedeflerimiz doğrultusunda ilerlemek istiyoruz. Kalemizi gole kapatmak önemli bir olgu” diye konuştu.

SAMET AKTAŞ

Editör: TE Bilişim