Düzenlenen ödül töreni saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı’yla başladı. Daha sonra ise Avrupa üçüncülüğüne imza atan Berra Nur Çiftçi ile Avrupa ikinciliğine imza atan İrem Baysal’ın spor özgeçmişi ve bugüne kadar elde ettikleri başarıları okundu. Başarılı sporcular öğretmenlerinin ve arkadaşlarının yoğun alkışını aldı.

Başarılı iki sporcu altınla ödüllendirilirken, ödülleri okul yöneticileri takdim etti. Ödül törenin ardından iki sporcu, yapılan söyleşide okul arkadaşlarının sorularını yanıtladı. Ödül töreni yönetici, öğretmen ve başarılı tekvandocuların birlikte asker selamı vererek çektirdikleri fotoğraflarla son buldu.

YÖNETİM ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

Özel İdeal Koleji Yönetim Kurulu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Okulumuzda her başarı ödülü hak etmektedir. Biz yöneticilerde başarıya imza atan öğrencilerimizi ödüllendirmeye devam ediyoruz. Son olarak Avrupa Tekvando Şampiyonası’nda ilk üçe girerek Avrupa derecesi yapan bu iki sporcumuzu okul yönetimi olarak altınla ödüllendirmeyi uygun gördük. Bu iki öğrencimizi elde ettikleri başarılardan dolayı kutluyor ve başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim