İkinci etap kamp hazırlıkları için birkaç gün önce Erzurum’a giden Konyaspor güne dün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenör yönetiminde Yüksek İrtifa Kamp Eğitim Merkezi Sahaları’nda gerçekleştirilen antrenman koşu, topla ısınma ve 5’e 2 ile başlarken, çabukluk çalışması ile devam etti. Futbolcular dar alanda oyunun ardından yapılan çift kale maç ile antrenmanı tamamladı. Öte yandan futbolcuların hırslı olduğu dikkatlerden kaçmadı.

‘SPONSORLUK İÇİN YENİ İDDİA’

Yeni sezon öncesi sponsorluk çalışmalarına devam eden temsilcimiz Konyaspor’un, otomobil dünyasının alım-satım noktasında önemli firmalardan biri olan arabam.com ile anlaştığı ileri sürüldü

Konyaspor yeni sezon öncesi sponsorluk çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen  ve beraberindeki yeşil beyazlıların menfaatleri doğrultusunda faydalı olabilecek en faydalı şirketler ile görüşmelerini sürdürüyor. Daha önce Torku Konyaspor, Atiker Konyaspor ve İttifak Holding Konyaspor gibi isimleri kullanan Anadolu Kartalı Konyaspor’un şimdide de yeni sezonda isim olarak arabam.com Konyaspor ismini kullanacağı iddia edildi.  Görüşmelerin olumlu geçtiğini öğrenilirken, anlaşmanın 1 yılı kapsayacağı ifade edildi. Bu sezon üç kulvarda mücadele edecek olan Konyaspor’un bu anlaşmadan 30 milyon liranın üzerinde bir gelir elde etmesi bekleniyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim