Spor Toto Süper Lig'de son düzlüğe girilirken halen düşme hattından kurtulamayan temsilcimiz Torku Konyaspor yarın oynayacağı İstanbul Başakşehirspor maçına kilitlendi. Ömer Ali dışında eksik bulunmayan yeşil-beyazlılar Başakşehirspor'u mağlup ederek alt sıralarla olan bağını koparmak istiyor

Spor Toto Süper Lig'in 23. Haftasında heyecan sürüyor. Birbirinden zorlu mücadelelerin olduğu haftada temsilcimiz Torku Konyaspor yarın deplasmanda İstanbul Başakşehirspor ile karşılaşacak. Maç için bugün İstanbul'a gidecek olan Kartal son bir çalışmadan sonra maç saatini beklemeye başlayacak. Yarın saat 13.00'te başlayacak karşılaşmayı Hakem Halis Özkahya yönetecek.

ÖMER ALİ DIŞINDA EKSİK YOK

Torku Konyaspor'da yarın oynanacak İstanbul Başakşehirspor maçı öncesi Ömer Ali Şahiner dışında eksik bulunmuyor. Ömer Ali sarı kart cezası nedeniyle yarın oynanacak zorlu mücadelede forma giyemeyecek. Öte yandan geçen hafta son anda Fenerbahçe maçı kadrosuna alınmayan Marica'ın son antrenmanda sakatlandığı ortaya çıktı. Tedbir amaçlı olarak kadroya alınmayan Rumen golcünün sakatlığının geçtiği ve yarınki maçta oynayabileceği öğrenildi.

BU İSİMLERE DİKKAT

Öte yandan Torku Konyaspor'un yarın deplasmanda mücadele edeceği İstanbul Başakşehirspor ligdeki yüksek performansı ile dikkat çekiyor. Ligin en az gol yiyen takımı olan İstanbul temsilcisi attığı gol ortalaması çok yüksek olmamasına rağmen topladığı puanlarla Avrupa mücadelesi veriyor. Semih Şentürk ve Edin Visca Başakşehirspor'un gol bölgesindeki en etkili oyuncuları olarak dikkat çekiyor. 17 maçta 9 gol atan Semih ve 4 gol 3 asitle mücadele eden Edin Visca Abdullah Avcı'nın yarınki maçta en büyük kozu olacak.

GÖZLER DJLAMA VE TORJE'DE

İstanbul Başakşehirspor'u yenerek üst sıralara tırmanmak isteyen Torku Konyaspor'da ise gözler Djalma ve Torje'de olacak. zaman zaman iyi maçlar çıkarmalırna rağmen bu sezon bir türlü ritim tutturamayan ikilinin bu maçta patlama yapması bekleniyor. Öte yandan cezalı olan Ömer Ali'nin yerine ise sağ bekte Benjamin Fuchs'un forma giymesi öngörülüyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim