Spor Toto Süper Lig’in 34.haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor’a konuk olacak İttifak Holding Konyaspor’da maçın hazırlıklarını sürüyor. Özellikle ligin ikinci yarısında dış sahada kazanmakta zorlanan Yeşil-Beyazlılar küme düşen Malatyaspor karşısında hata yapmak istemiyor. Üçüncü sırada yer alan Konyaspor, Fenerbahçe’nin bugün Rize’de takılmasını bekliyor

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nun 34.haftasında İttifak Holding Konyaspor, deplasmanda Yeni Malatyaspor ile kozlarını paylaşacak. 24 Nisan Pazar günü saat 16.00’da oynanacak kritik maçta temsilcimiz hata yapmak istemiyor. Geçtiğimiz haftalarda küme düşmesi kesinleşen ve önümüzdeki sezon TFF 1.Lig’de mücadele eden Yeni Malatyaspor’un kalan maçlarda kaybedecek bir durumu söz konusu olmazken gençlerle mücadele edecek. Gaziantep FK karşısında aldığı farklı galibiyetle morallenen ve ikincilik yarışını bırakmayan Konyaspor, Doğu Anadolu ekibi karşısında 3 puana odaklandı. Ligin ilk yarısında MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanan müsabakada rakibiyle golsüz berabere kalan Anadolu Kartalı, deplasmandan galibiyetle ayrılarak çıkışa geçmek istiyor.

DEPLASMANLARDA ZORLANIYOR

Bu sezon iç sahada ligin en iyisi olan ve 40 puan toplayan Konyaspor aynı başarıyı deplasmanlarda göstermekte zorlandı. Dış sahada 21 puan toplayan Yeşil-Beyazlılar, son deplasman galibiyetini ise Kayserispor deplasmanında aldı. Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor deplasmanlarından eli boş ayrılan Anadolu Kartalı, iç sahadaki başarılı grafiği sonucunda üst sıralardaki iddiasını sürdürmeye devam ediyor. 34.haftada ise deplasmanda Yeni Malatyaspor’a konuk olacak Konyaspor, rakibini yenerek hem bu şanssızlığını kırmak istiyor hem de ikincilik yolunda hata yapmak istemiyor.

GÖZLER FENERBAHÇE MAÇINDA

Süper Lig’in 34.haftasının açılışı bugün yapılacak. Ligde kalma planları yapan Çaykur Rizespor, sahasında ikincilik hesapları yapan Fenebahçe’yi konuk edecek. Saat 20.30’da başlayacak karşılaşmayı Konyasporlular da yakından takip edecek. Geçtiğimiz haftalarda ikinciliği Fenerbahçe’ye kaptıran ve İstanbul ekibini takibini sürdüren Konyaspor Fenerbahçe’nin Rize deplasmanında puan kaybını bekleyecek. Fenerbahçe’nin puan kaybetmesi Konyaspor’un ise Malatya deplasmanında kazanması durumunda Yeşil-Beyazlılar tekrardan ikinci sıraya yükselecek.

HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

İttifak Holding Konyaspor, akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sezonun 34. haftasında deplasmanda oynayacağı Yeni Malatyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına devam etti.

Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, salonda yapılan CORE ısınma ile başladı. Futbolcular, sahada pas oyunu ile devam eden antrenmanı çift kale maç ile tamamladı.

Öte yandan teknik patron İlhan Palut, oyuncularını sık sık uyararak rehavete kapılmamaları konusunda uyarıyor. Yeni Malatyaspor’un kümeye düşmesinin kesinleşmesinin takım üzerinde rahatlık havası oluşturmasını istemeyen başarılı teknik adam toplantılar yaparak oyuncularını maça hazırlıyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim