Süper Lig temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor’un 5.haftadaki rakibi Giresunspor’da işler iyi gitmiyor. Son olarak ligin 4.haftasında deplasmanda karşılaştığı Alanyaspor’a 1-0 mağlup olan Karadeniz ekibi, 4.hafta sonunda 4 mağlubiyet alarak son sırada kaldı. Henüz gol sevinci de yaşayamayan Giresunspor, gözünü Konyaspor maçına dikti.

Süper Lig ekiplerinden GZT Giresunspor'un basın sözcüsü Halil İbrahim Önal, Aytemiz Alanyaspor karşısında galibiyet için ellerinden geleni yaptıklarını, ancak şanssızlık nedeniyle sahadan istedikleri sonuçla ayrılamadıklarını bildirdi. Konyaspor maçıyla da ilgili görüşlerini belirten Önal, yaptığı açıklamada, 1-0 kaybettikleri rakipleri önünde ilk yarıda istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını belirtti. Maçın ikinci devresinde daha fazla kendilerinin etkili olduğuna vurgu yapan Önal, şöyle konuştu:

"Karşılaşmanın ilk dakikalarında talihsiz bir gol yedik. Bu gol oyuncularımızın psikolojisini etkiledi. İlk yarıya göre ikinci devrede daha hareketliydik. Oyunun kontrolü tamamen bizim elimizdeydi. Kazanma adına oyuncularımız ellerinden gelen her şeyi yaptı. Ancak istediğimiz, arzu ettiğimiz gol ve golleri bulamadık."

Aytemiz Alanyaspor karşısında kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarına işaret eden Önal, rakipleri önünde ortaya konan futbol ve mücadelenin kendilerini gelecek haftalar için umutlandırdığını dile getirdi.

Önal, 19 Eylül Pazar günü sezonun beşinci haftasında İttifak Holding Konyaspor'u ağırlayacaklarını belirterek, hedeflerinin Konya temsilcisini mağlup ederek ligde ilk 3 puanlarını almak ve çıkışa geçmek olduğunu sözlerine ekledi.

44 yıl aranın ardından Süper Lig’e yükselen Giresunspor, geride kalan 4 haftada istediği sonuçları alamazken, kurtuluş maçı olarak Konyaspor karşılaşmasını görüyor. Giresunspor, 4 hafta sonunda gol problemi yaşarken, henüz galibiyette alamadı.

Temsilcimiz Konyaspor ise geride kalan 4 haftada 3 galibiyet ve 1 beraberlik alırken, henüz mağlup olmadı. Pazar günü saat 13.30’da oynanacak olan Giresunspor-Konyaspor karşılaşmasının sonucu merakla beklenirken, Anadolu Kartalı zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılarak olumlu gidişatını sürdürmek istiyor.

AA

Editör: TE Bilişim