TFF Süper Lig temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor’un Sırp yıldızı Marko Jevtovic’in Fenerbahçe’ye attığı gol haftanın golü seçildi. Yeşil Beyazlılar’ın Fenerbahçe’yi 2-0 yendiği maçın ilk golünü atan deneyimli oyuncu yayıncı kuruluş tarafından haftanın en güzel golü adayları arasında gösterilmişti. Sosyal medyada taraftarların oylamasına sunulan yarışmada Konyasporlu Marko Jevtovic’in attığı gol açık ara en güzel gol seçildi. Yarışmanın sonucu yayıncı kuruluşun sosyal medya hesabından duyurulurken, Konyaspor da sonuç duyurusu alıntılayarak, “Bir kez daha hatırlayalım” ifadelerini kullandı.

HAFTANIN DEĞİL YILIN GOLÜ

Jevtovic’in uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek güzellikte bir gol atan Jevtovic, Konyaspor taraftarını da gururlandırdı. Yayıncı kuruluşun haftanın gölü duyurusuna pek çok futbol sever “Bu haftanın değil yılın golü” yorumunu yaptı.

Jevtovic daha önce Alanyaspor’a da uzaktan muhteşem bir gol atmış ve şut kalitesini ortaya koymuştu.

EN SON GENÇLERBİRLİĞİ’NE ATMIŞTI

Konyaspor orta sahasının savunma anlamında etkili isimlerinden olan Jevtovic zaman zaman attığı güzel gollerle biliniyor. Geçen sezon son olarak ligin ikinci yarısında deplasmanda oynanan Gençlerbirliği maçında gol atan tecrübeli oyuncu, 15 maç sonra gol sevinci yaşadı.

SEZON SONU SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

2018-2019 sezonu başında Sırbistan’ın Partizan takımından transfer edilen Marko Jevtovic, 3 sezondan beri Konyaspor forması giyiyor. Geride kalan sezonlarla birlikte 61 kez Konyaspor forması giyen Jevtovic, 6 gol 1 asistlik performans ortaya koydu. Tecrübeli oyuncunun sezon sonu sözleşmesi sona eriyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim