Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Konyaspor'un transfer politikasını çok beğendiğini açıkladı. Konyaspor'un makul bütçeyle ligde takımlara kök söktürdüğünü ifade eden Ağaoğlu, 'Fazla para harcamadılar, güçle zekayı birleştirdiler' dedi.

Geçtiğimiz günlerde Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen’i makamında ziyaret eden ve transfer görüşmeleri gerçekleştiren Trabzonsporn Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Konyapor’dan övgüyle bahsetti. Kısıtlı imkanlarla önemli başarılı yakalandığını düşünen Ağaoğlu, Konya’nın Konyaspor’a sahip çıkması gerektiğini ifade etti.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Konyaspor'un transfer politikasını çok beğendiğini açıkladı. Konyaspor'un makul bütçeyle ligde takımlara kök söktürdüğünü ifade eden Ağaoğlu, 'Fazla para harcamadılar, güçle zekayı birleştirdiler.’ şeklinde konuştu.

Transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Ahmet Ağaoğlu, 'Takip eden sene lige istediğimiz başlangıcı yapamadık. 20-25 milyon Euro gelir bekliyorsunuz, Avrupa'dan gelince bunlardan mahrum kalıyorsunuz. Trabzonspor'un geliri birse, Beşiktaş'ın üç buçuk. Galatasaray'ın ve Fenerbahçe'nin beş buçuk. ama bir şeyi de ihmal etmeyelim; 12 milyon Euro bütçeli Konyaspor bu sene herkese kök söktürdü. Fazla para harcamadılar; Güçle zekayı birleştirdiler. Burada önemli olan bir şey var. Fazla para harcayıp başarı elde edemeyeceğinizi gösteriyor. Güçle zekayı birleştirmeniz gerekiyor' ifadelerini kullandı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim