TFF Gelişim Ligi’nde mücadele eden Konyaspor U19 Takımı, ligin 34.haftasında yarın sahasında Hatayspor U19 Takımı’nı konuk edecek. Saat 12.00’de Cumhuriyet Çim Sahada oynanacak karşılaşmayı hakem Ramazan Doğanay yönetecek. Doğanay’ın yardımcılıklarını Furkan Başarır ve Mehmet Emre Aksu yaparken, müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Sefa Keleş yapacak.

Ligde oynadığı son 8 karşılaşmada 7 galiibyet ve 1 beraberlik alarak 22 puanı hanesine yazdıran Yeşil-Beyazlılar, 59 puanla 6.sırada bulunuyor. Son haftalarda fırtına gibi esen Genç Kartallar söz konusu süreçte 49 kez gol sevinci yaşarken kalesinde ise 25 gol gördü. Ligin en az gol yiyen takımı olan Yeşil-Beyazlı ekip, 16 galibiyet, 11 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı.

Sivasspor ile aynı puanda almasına rağmen averajla 6.sırada yer alan Konyaspor U19 Takımı, Hatayspor karşılaşmasından da galibiyetle ayrılarak çıkışını sürdürmek istiyor. Öte yandan Konyaspor’un rakibi Hatayspor ise iyi bir sezon geçirmiyor. Akdeniz temsilcisi 32 maç sonunda 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 20 mağlubiyet alırken 24 puan topladı. 19.sırada yer alan Hatayspor 40 kez gol sevinci yaşarken kaleisnde ise 59 gol gördü.

Ligin ilk yarısında Hatay’da oynanan maçı Konyaspor 2-1’lik sonuçla kazanmıştı. O Karşılaşmada Genç Kartalların golleri Emre Pehlivan ve Yiğit Ferhat Genç’ten gelmişti.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim