özel olduğunu ve çok sevdiğini kaydeden Pavicic, “İyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. İlk etapta 7 gün Konya’da idik. Şimdide Erzurum’dayız. Güzel antrenmanlar yapıyoruz. Mili takımdan dönen arkadaşlarımız oldu. Kampta herşey çok güzel ilerliyor. Hem antrenmanlarımız hem de hocalarımız ile birlikte yeni sezona hazırlanıyoruz. Antrenmanlarımıza devam edeceğiz” dedi.

’10 NUMARAYI ÇOK SEVİYORUM’

Daha önce 10 yıldır Hırvatistan’da olduğunu kaydeden Pavicic, “Yeni bir ülkede futbol oynamak benim için çok farklı bir duygu olacak. Burada farklı bir kültür var. Robert Muric ile arkadaşız. Onunda burada olması benim için büyük bir avantaj olacaktır. Ayrıca diğer Balkanlı futbolcu arkadaşlarımız mevcut. Ortama uyum sağlamak çok önemli. Şu an her şey yolunda. Oyuncular bizi iyi karşıladılar. Rieka'da üç yıl 10 numara giymiştim. Öncesinde de 10 numara giyiyordum. 8'si de seviyorum. Şu anda 8 numara başka bir oyuncu tarafından giyiliyor. 10 numarayı seviyorum. 10 numara farklı bir duygu” dedi.

‘AVRUPA FARKLI BİR KULVAR’

UEFA Konferans Ligindeki rakipleri BATE Borisov’a karşı çok iyi hazırlanmış olacaklarını ifade eden Hırvat futbolcu, maçı kazanacaklarına ve turu geçeceklerine inandığını açıkladı. Avrupa maçlarının liglerden çok faklı olduğunu kaydeden Pavicic, “Avrupa maçları ligden çok farklı. Ligde çok maç oynuyorsunuz ama Avrupa maçlarında iki hakkınız var. İlerlemek için kazanmak zorundasınız. Gruplara kadar gitmeyi hedefliyoruz. Son iki haftadır çok iyi çalışıyoruz. Rakibimiz BATE Borisov’a karşı çok iyi hazırlanmış olacağız. Oynayacağımız maçı kazanacağımızı ümit ediyorum. Maçı kazanıp taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz” dedi. Özellikle 'Konya'ya gel, Konya'ya hoş geldin!' dediklerinde çok mutlu oldum. Stadımız çok büyük ve müthiş bir atmosfere sahip. Orada kalabalık taraftarımızı önünde oynamak için sabırsızlanıyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim