Ziraat Türkiye Kupası final maçı Eskişehir’de oynandı. Konyaspor taraftarı 15 bin kişi ile şehre çıkarma yaparken, Eskişehir gün boyunca adeta yeşil beyaza boyandı. Eskişehirspor taraftarı ise muhteşem ev sahipliği ile yine gönüllerde taht kurdu.

15 BİN KİŞİ İLE ÇIKARMA

Konyaspor taraftarı Ziraat Türkiye Kupası finali için kendisine ayrılan bölümün biletlerini günler öncesinden bitirmişti. Eskişehir’e 15 kişi ile çıkarma yapan yeşil beyazlılar sabah saatlerinden itibaren Eskişehir’e gelmeye başladı. Kimi taraftarlar hızlı tren ve otobüslerle ulaşımını sağlarken, kimileri ise özel araçları ile Eskişehir’e akın etti.

ŞEHR YEŞİL BEYAZA BÜRÜNDÜ

Sabah saatlerinden itibaren Eskişehir sokaklarını ele geçiren Konyaspor taraftarı, şarkılar ve marşlarla maç saatin i bekledi. Her geçen saat şehirdeki yeşil beyaz siluet artarken, maç saatine yakın bütün Eskişehir sokakları yeşil beyaz olmuştu.

ESKİŞEHİR’DEN DOSTLUK PEKİŞTİREN EV SAHİPLİĞİ

Konyasporluların coşkusuna Eskişehir taraftarı da eşlik etti. Öteden beri Konyaspor’un kardeş takımı olan Eskişehirspor’a gönül verenler, Konyalılara gösterdikleri misafirperverlikle yine gönülleri fethetti. Gün boyunca Konyasporlularla birlikte coşkuya ortak olan Es-Es taraftarı bir kez daha ne kadar büyük bir camia olduğunu kanıtladı.

GERGİNLİK YAŞANMADI

Maç gergin bir atmosferde geçerken Başakşehir taraftarının şehre sokulmayarak direk stada götürülmesi nedeniyle, gün boyunca iki takım taraftarı arasına herhangi bir gerginlik yaşanmadı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim