Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Karatay Termal 1922 Konyaspor, ligin 13. haftasında sahasında ağırladığı GMG Kastamonuspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılarak adeta nefes aldı. Zor bir karşılaşmada önemli eksiklerle mücadele eden Yeşil-Beyazlılarda, teknik direktör Erol Mıngır’ın değişiklikleri de maçın seyrini değiştirdi

Karatay Termal 1922 Konyaspor, sahasında konuk ettiği Kastamonuspor’u yenerek oynanacak olan zor maçlar öncesi moral depoladı. Son 3 resmi karşılaşmada galibiyet alamayan Erol Mıngır’ın öğrencileri, önemli oyuncularından yoksun çıktığı Kastamonuspor müsabakasından galibiyetle ayrılmasını bildi. Yeşil-Beyazlılara galibiyeti getiren golü 70. dakikada Maksut Taşkıran atarken, onca eksiğe rağmen ikinci yarıda oynanan oyun ise beğeni ile karşılandı.

MAKSUT’TAN SİFTAH

Karatay Termal 1922 Konyaspor’un 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Maksut Taşkıran, bu sezonki ilk golünü GMG Kastamonuspor’a karşı kaydetti. Önceki gün Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda oynanan maçta rakip fileleri 70.dakikada havalandıran Maksut Taşkıran, Yeşil-Beyazlı forma altında bu sezon 11. maçında ilk gol sevincini yaşadı. Şu ana dek oynadığı karşılaşmalarda dalgalı bir performans sergileyen orta saha oyuncusu Kastamonuspor karşılaşmasında ise iyi bir performans sergiledi. İkinci yarının başında oyuna dahil olan Maksut Taşkıran, 1922 Konyaspor’un ikinci yarıda takım olarak iyi performans sergilemesinde de kilit rol oynadı.

OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİ GALİBİYETİ GETİRDİ

Karatay Termal 1922 Konyaspor’un deneyimli teknik direktörü Erol Mıngır, GMG Kastamonuspor karşılaşmasında oyuncu değişiklikleriyle adeta maçı kopardı. 54 yaşındaki teknik adam, maç genelinde oyuncularına sık sık uyarılarda bulunurken ikinci yarının başında oyuna dahil ettiği Seddar Karaman ve Maksut Taşkıran ikilisiyle de adeta maçı aldı. İlk yarıda topu ayağında tutmakta zorlanan Yeşil-Beyazlı ekip ikinci yarıda Seddar ve Maksut’un oyuna girmesinden sonra maçın kontrolünü de eline aldı.

ZORLU FİKSTÜR

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Karatay Termal 1922 Konyaspor’u zorlu bir fikstür bekliyor. İlk 13 haftalık periyotta lige iyi başlayamayan ancak sonrasında toparlayan Yavru Kartal, Önümüzdeki hafta iki karşılaşmaya çıkacak. Üst üste güçlü ekiplerle 2 deplasman maçında karşılaşacak olan Yeşil-Beyazlıların bu süreçte alacağı skorlar, gidişatı belirleyecek. Önce çarşamba günü Sivas Belediyespor ile karşılaşacak olan Karatay Termal 1922 Konyaspor, 4 gün sonrasında ise lig lideri Eyüpspor ile yine deplasmanda karşılaşacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim