İç transferde Yasin Pehlivan, Gökhan Soylu gibi kritik isimlerle anlaşma sağlayan yeşil-beyazlılar, son olarak Kayseri Süper Amatör Lig’de gol kralı olan Mevlüt Metin’i renklerine bağladı. Ereğli ekibi, dış transferde bugün 2 futbolcu ile daha masaya oturacak.

İNCE ELEYİP SIK DOKUYOR

Gelecek sezon Konya takımları arasında ligi üst sırada bitirerek ligde kalmak isteyen Ereğlispor, bu doğrultuda transfer çalışmalarına sıkı bir şekilde başladı. Yeşil-beyazlı kulüp öncelikli olarak iç transferde listesinde bulunan oyuncular ile anlaşma sağlarken, hemen akabinde dış transfere yönelmişti.

2 OYUNCU İLE BUGÜN GÖRÜŞECEK

Yeni sezonda Konya takımları srasında iddialı bir konumda bulunamak isteyen Ereğlispor, dış transferde bugün 2 futbolcu ile masaya oturacak. Kayserispor U21 takımından oyuncular ile görüşecek olan yeşil-beyazlı takım, anlaşma sağlanması halinde oyuncuları kadrosuna katmak için girişimlere başlaycak. 

ÇALIŞMALAR AĞUSTOS’TA BAŞLIYOR

Topbaşı yapmak için de Türkiye Futbol Federasyonu’nun liglerin başlama tarihini açıklamasını bekleyen Ereğlispor, tarihin açıklanmasının ardından topbaşı yapmak için tarih belirleyecek. Ereğli ekibinin Ağustos ayının hemen başlarında çalışmalarına başlaması bekleniyor.

HASAN YILDIRIM

Editör: TE Bilişim