Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele veren Ereğli Belediyespor, Pazar günü deplasmanda Karşıyaka İzka İnşaat ile karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmanın hazırlıklarını bugün tamamlayacak olan temsilcimiz daha sonra kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Yeşil-Beyazlılarda önemli bir eksik bulunmazken, hedef zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak. Karşıyaka İzka İnşaat maçının zorlu ve çekişmeli geçeceğini ifade eden Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Fethi Ertekin,” Bu hafta deplasmanda zor bir maça çıkacağız. Her iki takım da kazanmak için elinden geleni yapacaktır. Ereğli Belediyespor olarak iyi bir oyun sergileyerek maçı kazanmak istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.
Öte yandan Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi’ne 9. hafta maçları bugün başlayacak.  Program şöyle: Bugün: 17.30 Fenerbahçe Acıbadem-Eczacıbaşı VitrA (Burhan Felek) Yarın: 14.00    Beşiktaş-IBA Kimya TED Kolejliler (BJK Cola Turka) 14.00 Galatasaray Medical Park-Dicle Üniversitesi (Burhan Felek) 15.00 Nilüfer Belediyesi-Ankaragücü (Bursa Nilüfer) 16.00 Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom-İller Bankası (Burhan Felek) 16.00 Karşıyaka İZKA İnşaat-Ereğli Belediyesi (İzmir Mavi Şehir).
Ayrıca Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi’nin 9. haftası bugün İstanbul’da dev bir maça sahne olacak. Ligin zirvesinde yer alan Eczacıbaşı VitrA ile Fenerbahçe Acıbadem, Burhan Felek Voleybol Salonu’nda saat 17.30’da başlayacak maçta karşı karşıya gelecek. Ligde yaptığı 8 maçı da kazanan Eczacıbaşı VitrA 24 puanla liderlik koltuğunda otururken, 1 maç eksiği bulunan Fenerbahçe Acıbadem ise 7 maçından da galip ayrıldı ve 21 puanla 2. sırada yer alıyor.
Editör: TE Bilişim