TFF 2.Lig Kırmızı Grup temsilcimiz 1922 Konyaspor’da Sportif Direktör Mesut Erçetin, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erçetin, Kırmızı grupta yer alacağız. Bulunduğumuz grup diğer gruba nazaran hedefi az olan takımlardan oluşuyor. Başarılı olmak istiyoruz. Transfer çalışmalarımızda devam ediyor. Görüştüğümüz isimler var. Henüz sonuçlanmadı ama bu hafta içinde birkaç isim daha açıklayacağız.” dedi

2020-2021 sezonunda Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan 1922 Konyaspor’da yeni sezon hazırlıkları hız kazandı. Uzun bir aranın ardından, kırmızı grupta mücadele edecek olan Yeşil-Beyazlılar, iddialı bir kadro kurarak yeni sezona iyi başlamak istiyor. Kadrosunda genç futbolcular bulunan 1922 Konyaspor grup kuraları sonucunda da beyaz gruba nazaran daha gücüne eşdeğer bir grupta mücadele edecek. Dolayısıyla iyi bir planlama ile bir üst lige çıkmanın hayal olmayacağı bu sezonda 1922 Konyaspor Sportif Direktörü Mesut Erçetin, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

KESİN FAVORİ BİR TAKIM YOK

Yeni sezonda Kırmızı TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan 1922 Konyaspor’da Sportif Direktör Mesut Erçetin, gruptaki takımları değerlendirdi. Erçetin, “Futbol sahada oynanıyor. Grupların ikisi de denk takımlardan oluşuyor. Bazı takımlar favori bazı takımlar orta düzeyde bazı takımlar ise ligde kalmak için savaşmaya devam edecek. Sonuç olarak futbol sahada ve 11’e 11 oynanıyor. Şu an için kesin favori bir takım yok. Kırmızı grup, beyaz gruba nazaran hedefi az olan takımlardan oluşuyor. Bizim de bir hedefimiz var. Genç bir kadroyla mücadele edeceğiz. Genç bir kadroyla başarı yakalamak istiyoruz.” dedi.

İSKELET KADROMUZU KORUDUK

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren 1922 Konyaspor’daki son durumu aktaran deneyimli spor adamı Mesut Erçetin, “Geçen seneden iskelet kadromuzu koruduk. Geçen sezonun ikinci devresinde iyi bir hava yakaladık ve iyi takım kurduk. Geçen seneden futbolcularımızın takımdaşlığı devam ediyor. Takımımızda moraller de yerinde antrenmanlarımızda en iyi şekilde devam ediyor. Lige hazır olacağız.” ifadelerini kullandı.

KADRO YAPIMIZA UYGUN TRANSFER YAPACAĞIZ

Transfer çalışmaları hakkında da konuşan Mesut Erçetin konuşmasına şöyle devam etti: “Kadro yapımıza, kulübümüze ve bütçemize uygun, transfer yapacağız. Görüştüğümüz isimler var ama transferler henüz sonuçlanmadı. Para için kulübümüzü tercih eden isimlere kapımız her zaman kapalı. Ancak gelişime açık, kulüple birlikte hava yakalayıp, çıkış yakalayıp isimlere ise kapımız her zaman açık.”

HEDEFİMİZ İYİ FUTBOL OYNAMAK

Geçen sezonun ilk devresinde ciddi sıkıntılar yaşayarak ligin dibine demir atan 1922 Konyaspor bu sezon aynı sıkıntıları yaşamak istemiyor. Bu doğrultuda yeni sezona iyi başlamak isteyen Yeşil-Beyazlılarda Sportif Direktör Mesut Erçetin, “Bu sezonki hedefimiz iyi futbol oynamak ve bu doğrultuda ilerlemek. Bunları yaptığımız sürece hedefimizi de şekillenecek.” şeklinde konuştu.

İKİ OYUNCU DA BİZE KATKI SAĞLAR

Konyaspor kampında yer alan Ekrem Kayılıbal ve kamptan 1922 Konyaspor’a geri dönen Seydi Kayasoy hakkında konuşan Mesut Erçetin, “Ekrem Kayılıbal Konyaspor’da kampa devam ediyor. Seydi Kayasoy takımımıza geri döndü. İki futbolcumuzda bizleri katkı sağlayacak isimler ama A takım bizim için olmazsa olmazımız. Ekrem’in Konyaspor’da kalması hem bizim için hem de Ekrem için büyük bir gurur. Ekrem geri dönerse de hayır demeyiz. Ekrem’in durumu henüz belli değil. Altyapımızda iyi oyuncular var. Onların performansları bizleri mutlu etti. Takımımızdaki eksiklerin birçoğunu altyapımızda bulunan oyuncularımızdan çözmeyi düşünüyoruz. Forvet arkası için Konyaspor altyapısından yetişmiş Mert Uyanıker veya Mert Seçici ikilisinden birini takıma dahil edeceğiz. Onlarla o bölgeyi çözmeyi planlıyoruz. Bizim için en iyi transfer o olur.” dedi.

5 İSİM BİZİMLE OLACAK

Yeni sezonda Konyaspor’dan kadroda yer alacak genç isimleri de açıklayan 1922 Konyaspor Sportif Direktörü Mesut Erçetin, “Konyaspor’dan şu ana kadar 5 futbolcu kampımıza katıldı. Bizimle devam edecekler. Bu hafta içinde bu isimleri açıklayacağız. Konya, sporuna katkı sağlayacak isimler yeni sezonda bizlerle olacak.” ifadelerini kullandı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim