Karatay Termal 1922 Konyaspor’da umutlar yavaş yavaş tükenmeye devam ediyor. Sezona Play-Off hedefiyle başlayan sonra ilk 10’da kalmayı planlayan Yeşil-Beyazlılar, ligin bitimine 3 hafta kala ligde kalma savaşı veriyor. Sezon başından bu yana istikrar yakalamakta zorlanan Yavru Kartal, kalan maçlarını kazanıp rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Karatay Termal 1922 Konyaspor’da dikiş bir türlü tutmuyor. Kurtarıcı olarak göreve getirilen Ender Traş ile de yüzü gülmeyen Yeşil-Beyazlılar iyice ligin sonuna doğru demir atmaya başladı. Son olarak sahasında konuk ettiği Zonguldak Kömürspor’a 1-0 mağlup olan Yavru Kartal’ın tek sevindiği nokta rakiplerinin de kazanamaması oldu. Zonguldak karşısında olası galibiyetiyle ligde kalma umutlarını artıracak olan 1922 Konyaspor, rakibine mağlup olunca kalan 2 maçını kazanıp rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. Kalan 2 maçında önce deplasmanda Play-Off mücadelesi veren Bucaspor ile karşılaşacak 1922 Konyaspor, diğer haftayı maç yapamadan BAY olarak geçerken, ligin son haftasında sahasında Erzincanspor’u konuk edecek. Söz konusu 2 maçı kazanması gereken Yeşil-Beyazlılar önce sahadan galibiyetle ayrılıp sonrasında da rakipleri Akhisarspor ve Pazarspor’un mağlup olmalarını bekleyecek. Özellikle bu hafta oynanacak Pazarspor-Akhisarspor karşılaşmasının sonucu ligden düşecek takımları direkt olarak etkileyecek.

HEDEF PLAY-OFF’TU

Karatay Termal 1922 Konyaspor sezona Play-Off hedefini koyarak başlarken 35 hafta sonunda ligde kalma mücadelesi veriyor. Sezona Hakan Ünal ile başlayan sonrasında Devriş Deniz ile devam eden Yeşil-Beyazlıların başında şu an da Ender Traş yer alıyor. Bu sezon üçüncü teknik adamıyla çalışan pilot takımın geleceği belirsizliğini korurken kalan maçlar oldukça kritik. Sezona Play-Off hedefiyle başlayan ancak istenilen sskorlar alınamayınca ilk 10’da kalmak isteyen Yavru Kartal, şu anda ateş hattında yer alıyor ve ilk kez bu kadar küme düşmeye yakın. Uzun zamandır 2.Lig’de mücadele eden ve bu ligin gediklisi haline gelen Karatay Termal 1922 Konyaspor’un geldiği nokta taraftarları üzerken sezonun nasıl noktalanacağı merakla bekleniyor.

BUCA MESAİSİ BAŞLADI

Karatay Termal 1922 Konyaspor’da, TFF 2.Lig Beyaz Grup 36.haftasında deplasmanda karşılaşacağı Bucaspor 1928 maçının hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktör Ender Traş ve yardımcı antrenörler yönetiminde Saraçoğlu Tesisleri’ndeki antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Futbolcular 5*2 oyun ile antrenmana devam etti. Antrenmanımız dar alan oyun ile tamamlandı.

Karapınar'da kaza: 5 yaralı! Karapınar'da kaza: 5 yaralı!

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim