Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde mücadele eden Beysu Konyaspor Basket’te moraller yerinde. Ligde oynadığı son Akran Gemlik maçından 90-68’lik skorla galip ayrılan Dev Kartallar, hafta sonu deplasmanda oynayacağı TED Ankara Kolejliler maçının hazırlıklarına başladı

Beysu Konyaspor Basket, üst üste aldığı galibiyetlerin ardından gözünü ikinci sıraya dikti. 23 hafta sonunda 16 galibiyet ve 7 mağlubiyet alan Yeşil-Beyazlılar, 4.sırada yer alırken, kalan 7 maçta minimum kayıp yaşayarak Play-Off’lara avantajlı bir şekilde girmek istiyor. Son oynadığı Akran Gemlik müsabakasında da taraftarlarına farklı bir galibiyet hediye eden temsilcimiz, TED Ankara Kolejliler maçına odaklandı.

Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan ancak kadrosal anlamda sıkıntılar yaşayarak üst üste başarısız sonuçlar alan Beysu Konyaspor Basket, son 3 maçından da galibiyetle ayrılarak yeni rotasını belirledi. Kalan maçlarda şampiyonluk hedefinin bir hayli zor olduğu Yeşil-Beyazlılar’da hedef ikincilik. Play-Off’lara avantal elde ederek girmek isteyen Dev Kartallar, saha avantajını kapmak isterken kalan 7 maçın tamamında galibiyeti kendisine hedef koydu. Bu bağlamda ilk sınavına 27 mart Pazar günü Ankara deplasmanında çıkacka temsilcimiz TED Kolejliler ile karşılaşacak. Play-Off hedefi olan rakibi karşısında hata yapmak istemeyen Beysu Konyaspor Basketbol, rehavet kapılmadan ilerlemek istiyor. Oynadığı son 3 maçta sırasıyla Bornova Belediyesi Karşıyaka, Akhisar Basketbol ve Akran Gemlik Basket’i mağlup etmeyi başaran temsilcimiz 12 hafta aradan sonra üst üste 3 galibiyet aldı. Başarılı grafiğini Ankara’da da sürdürmenin planlarını yapan Dev Kartallar, Play-Off’lar öncesi rakiplerine de göz dağı vermek istiyor.

Karapınar'da kaza: 5 yaralı! Karapınar'da kaza: 5 yaralı!

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim