Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde mücadele eden Beysu Konyaspor Basket, ligin son haftasında yarın sahasında Manisa Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek. Saat 17.00’de Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka Türkiye Basketbol Federasyonu’nun Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Beysu Konyaspor Basketbol ligin 30.haftasında yarın şampiyonluğunu garantileyen Manisa Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Play-Off’lar öncesinde rakiplerine gözdağı vermek isteyen Yeşil-Beyazlılar, Süper Lig’e yükselen Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni mağlup etmenin hesaplarını yapıyor. Ligde oynadığı 29 maç sonunda 21 galibiyet ve 8 mağlubiyet alarak üçüncü sırada yer alan Dev Kartallar, kazanarak Play-Off’lara moralli bir şekilde girmek istiyor. Sezon başından bu yana hedefini Süper Lig olarak belirleyen Yeşil-Beyazlılar, son haftalardaki performansıyla göz doldururken bu çıkışını sürdürme eğiliminde.

HAZIRLIKLARDA SONA GELİNDİ

Yarın sahasında Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni konuk edecek Beysu Konyaspor Basketbol da maçın hazırlıklarında sona gelindi. Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda Manisa mesaisini sürdüren Yeşil-Beyazlılar rakibin artı ve eksi yönlerini analiz ediyor. Yarın taraftarlarının da desteğiyle parkeden galibiyetle ayrılmak isteyen temsilcimiz Play-Off’lar öncesinde hem moral depolamak hem de rakiplerine gözdağı vermenin planlarını yapıyor. Ligde oynadığı son karşılaşmada 8 galibiyet alan Dev Kartallar, Manisa temsilcisi karşısında da galibiyeti hedefliyor.

MANİSA SÜPER LİG’DE

Beysu Konyaspor Basket’in yarınki rakibi Manisa Büyükşehir Belediyesi ligde normal sezonun bitimine 1 hafta kala Süper Lig’e yükselmeyi başardı. İlk 6 hafta sonunda istediği gibi sezona başlayamayan ancak sonrasında toparlanan Manisa Büyükşehir Belediyesi 29 hafta sonunda 23 galibiyet ve 6 mağlubiyet alırken söz konusu mağlubiyetlerin üçünü ilk 6 haftada aldı. Öte yandan ligde oynadığı son 11 lig maçında 10 galibiyet alan Manisa Büyükşehir Belediyesi bu serisiyle Süper Lig’e çıkmayı garantiledi.

Ligin ilk yarısında konuk olduğu Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne 67-61’lik skorla mağlup olan Beysu Konyaspor Basket, sahasında kazanarak rövanşı almak istiyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim