Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde mücadele edecek Beysu Konyaspor Basket’te gözler Federasyon Kupası’na çevrildi. 18-25 Eylül tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek Federasyon Kupası’nda A Grubu’nda mücadele edecek Yeşil-Beyazlılar, MersiN büyükşehir Belediyesi, Budo Gemlik ve OGM Ormanspor ile karşılaşacak

Beysu Konyaspor Basket’te Federasyon Kupası maçlarının hazırlıkları sürüyor. Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Dev Kartallar, hazırlıklarını sürdürüyor. Son olarak Konya’da gerçekleştirilen Süreyya Rıfat Ege Konyaspor Turnuvası’nda boy gösteren Konyaspor Basket, söz konusu turnuvada çıktığı 2 karşılaşmayı da kazanarak turnuvayı şampiyon olarak tamamlamıştı. Antalya Güneşi ve TED Kolejlileri mağlup eden temsilcimiz moral depolamıştı.

18-25 Eylül tarihleri aralığında Ankara’da düzenlenecek Federasyon Kupası’na hazırlanan Yeşil-beyazlılar 17 Eylül’e kadar hazırlıklarını Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda yapacak. Akabinde Ankara’ya geçecek temsilcimiz, kupanın ilk maçında 18 Eylül Cumartesi günü Mersin Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. İkinci maçında 19 Eylül Pazar günü Budo Gemlik ile karşılaşacak olan Beysu Konyaspor Basket, son maçında 20 Eylül Pazartesi günü OGM Ormanspor karşısında olacak.

A grubunda mücadele edecek Dev Kartallar, grubu ilk sırada bitirmesi halinde çeyrek finale yükselecek. Yeni sezonda iyi bitr basketbol ortaya koyarak Basketbol Süper Ligi’ne yükselmeyi hedefleyen Yeşil-Beyazlılar, sezon öncesi düzenlenecek turnuvada iyi bir derece elde ederek rakiplerine göz dağı vermenin hesaplarını yapıyor.

Bir yandan Federasyon Kupası’nda oynayacağı maçların hazırlıklarını sürdüren Beysu Konyaspor Basket, bir yandan da pivot transferinde çalışmalarını sürdürüyor. Dejan Musli transferinde oyuncunun bahane üreterek transferden vazgeçmesinden sonra çalışmalarını yoğunlaştıran Yeşil-Beyazlı kısa süre içerisinde bu uzun transferini noktalayarak sezona hazır bir şekilde başlangıç yapmak istiyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim