7- 8 Ocak 2011 tarihlerinde Bolu’da gerçekleştirilen Kick-Boks liginde mücadele eden Derbent Gençlik Spor Kulübü, 3 birincilik, iki ikincilik ve 3 üçüncülük elde etti. Müsabakalarda 13 ilden 22 Kulüp ve 420 sporcu katıldı.
Derbent Gençlik Spor Kulübü adına mücadele eden ve ilk üç dereceye giren sporcular ve kiloları şöyle,, İsmet Mercan ( 69 kiloda birinci), Batuhan Ulaş ( 54 kiloda birinci), Fatih Büyükmutu (47 kiloda( Birinci)  Ecmel Tuncer (37 kiloda ikinci) Betül Aras ( 60 kiloda ikinci) Nur dal ( 55 kiloda üçüncü) Ercan Tanrıverdi 32 kiloda üçüncü) ve Furkan İçköprü ( 37 kiloda üçüncü) oldu.
Derbent Gençlik Spor Kick-Boks takımı antrenörü Mehmet Güçlü “ Bolu’da yapılan müsabakalarda 10 sporcu ile mücadele ettik. Bu sporcularımızdan 8 sporcumuz ilk üç’e girme başarılı gösterdi. Kendilerini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Derbent Gençlik Spor yöneticisi Mustafa Acar ise “ Kick-Boks branşında Konya’mızı en iyi şekilde temsil ettiğimiz kanısındayım. Çünkü Bolu’da yapılan müsabakalarda takımımız büyük bir başarıya imza atmıştır. Başta antrenörlerimiz Mehmet Güçlü ve Bekir tekin kutluyor ve Başarıya imza atan sporucalara9 başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Editör: TE Bilişim