Futbol Deplasmanlı Bölgesel Lig 6. Grup temsilcilerimizden Çatalhöyük Çumra Belediyespor ikinci yarı hazırlıklarına antrenör Mümin Duru nezaretinde başladı. Sezona çok kötü giren ve üst üste aldığı yenilgilerle kendini ateş çemberinde bulan, ancak son haftalarda toparlanıp tırmanışa geçen yeşil-kırmızılı takım, henüz adı açıklanmayan Gineli bir oyuncu ile her konuda anlaştı. Çumra Belediye Başkanı ve Çatalhöyük Çumra Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Erdem, “Sezon başında hedefimizi öncelikle Deplasmanlı Lig’de kalıcı olmak şeklinde belirlemiştik. Yeni oluşturulan bir kadro kurmamız nedeniyle epeyce zorlansak da, ilk yarının son haftalarında toparlanıp gücümüzü gösterdik. İkinci yarı taraftarlarımız çok daha iyi bir Çatalhöyük Çumra izleyecek. Mevcut kadromuzu takviye amacıyla bir Gineli oyuncuyu renklerimize dahil edeceğiz. Her konuda anlaştığımız bu oyuncu en geç hafta sonuna kadar gelecek. Şu anda lisans işlemleri yapılıyor. Ayrıca üç dört oyuncuyu da denemeye aldık. Bunlardan takıma katkı sağlayacağına inandığımız iki tanesini daha kadroya dahil etmek istiyoruz. Hazırlıklarımız da sürüyor” diye konuştu.
Çatalhöyük Çumra Belediyespor antrenörü Mümin Duru ise, “Daha önce bu ligin en iyi takımı olduğumuzu ve en iyi oyuncuların bizde olduğunu söylemiştim. İlk yarının son haftalarında aldığımız sonuçlar da bunun göstergesi. İkinci yarı oynadığı futbol keyif veren ve iyi sonuçlar alan Çatalhöyük Çumra Belediyespor geliyor” dedi.
SARAYÖNÜ MORALLİ HAZIRLANIYOR
Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta zirve mücadelesi veren ve sezonun ilk yarısını liderin bir puan gerisinde kapatan Sarayönü Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarını Pazartesi gününden itibaren başladı. Devre arasında Konyaspor altyapısından yetişen Hilmi’yi renklerine bağlayan, önemli oyuncusu Serkan’ın askerden dönmesiyle birlikte kadrosunu güçlendiren yeşil-siyahlılarda sakatlığı düzelen Bahadır da ikinci yarıda forma giyebilecek. Sarayönü Belediyespor yöneticisi Necmi Turan yaptığı açıklamada, “Sezonun ilk yarısında oynadığımız futbol ve aldığımız sonuçlarla, bir an bile zirveden kopmadık. İkinci yarının ilk maçında Toroslar Belediyespor’u geçebilirsek, artık bizi tutan olmaz diye düşünüyorum. Kadromuzu Konyaspor altyapısından yetişen Hilmi ile güçlendirdik. Ayrıca Serkan’ın askerden dönmesi ve sakatlığı geçen Bahadır’ın ikinci yarı forma giyebilecek olması bizi daha da güçlü hale getirecek. Futbolcularımızın maaşları ödendi, şu an itibariyle hiçbir sorunumuz bulunmuyor. İnşallah sezon sonundu hedeflediğimiz yere, yani bir üst lig çıkacağız. Teknik heyetimize de oyuncularımıza da sonuna kadar güveniyoruz” dedi.
Sarayönü Belediyespor antrenörü Niyazi Kart ise, “İlk yarının son maçında kazanabilsek, devreyi lider bitirecektik ve bu bize büyük moral olacaktı. Önemli değil, futbolun içinde herşey var. Biz zaten bugüne kadar oynadığımız futbol ve aldığımız sonuçlarla kalitemizi ispatladık. İkinci yarı çok daha iyi olacak ve şampiyonluğa ulaşacağız” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim