2022-2023 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta mücadele eden Yiğit Can Çatalhöyük Çumra Belediyespor’ sezonun ilk maçında Meram Karakartal’ı konuk etti. Taraftarının desteğini arkasına alan Yiğit Can Çatalhöyük Çumra Belediyespor müsabakadan Ahmet Turan ve Batuhan Güvençin gölleri ile müsabakadan 2-0 galip ayrıldı. Meram Karakartal maçını Konya Yenigün Gazetesine değerlendiren Yiğit Can Çatalhöyük Çumra Belediyespor Teknik Sorumlusu Veysel Böge, sahaya istediklerini yansıttıklarını ve 3 puanı aldıklarını belirterek, “2022- 2023 futbol sezonunun tüm futbol camiasına hayırlı olmasını dileyerek sözlerime başlamak isterim. Sezona yoğun bir antrenman periyodundan çıkarak geldik ve bugün ligin açılış maçında evimizde oynamış olduğumuz Meram Karakartallar maçı ile seyircimizle buluştuk. Rakibimiz geçen sezonu namağlup olarak tamamlamış, son mağlubiyetini pandemi öncesindeki dönemde almış bir takım olmasının yanı sıra lig statüsü gereği Konya sıralamasında da geçmemiz gereken bir rakipti” dedi.

‘İDDİALI OLMAK İSTİYORUZ’

Böge sözlerini şöyle sürdürdü, “Bu koşullarda çıktığımız müsabakada oyunun her anında planlarımız çerçevesinde sahaya istediklerimizi yansıtan ve futbola güzellikler katarak 3 puan alan taraf olduk. Oyuncularımın müsabaka içerisindeki istekleri ve sahaya yansıttıkları bizleri gelecek adına motive eden bir diğer unsur olmuştur. Önümüzdeki Burdur makü müsabakası ile oyunumuzu daha da geliştirerek ligde iddialı bir takım olmak istiyoruz. Sözlerimi tamamlarken bugün bizleri destekleyen taraftarımıza, yöneticilerimize, sahada görevlerini eksiksiz yerine getiren oyuncularıma ve teknik ekibime teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

‘SONUNA KADAR GÜVENİYORUZ’

İyi birtakım olduklarını işaret eden Böge, “Sezon önceci güzel bir takım kurmuştuk. Teknik heyetimiz ve yönetimimiz birlikte çalışarak, güzel bir örnek gösterdi. Bizler hem oyuncularımıza hem de takımıza yürekten inanıyor ve güveniyoruz. Bütün maçlara aynı ciddiyetle hazırlanıp, güzel sonuçlar elde etmek istiyoruz. Bizlerden desteğinizi esirgemeyin” diyerek sözlerini tamamladı.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim