2022-2023 sezonu Bölgesel Amatör Lig gruplarını belirledi.80 ilden 196 takımın katılacağı Bölgesel Amatör Lig, 14'er takımın yer aldığı 14 gruptan oluştu. 01-02 Ekim 2022 tarihlerinde başlayacak 2022-2023 sezonu BAL müsabakaları fikstür çekimi ise Eylül ayının ilk haftasında gerçekleştirilecek. Grup müsabakaları sonunda gruplarını birinci sırada tamamlayan on dört takımın karşılaşacağı Play-Off müsabakalarının ardından, dokuz takım TFF 3. Lig'e çıkmaya hak kazanacak.  Yeni sezon öncesinde geçtiğimiz sezonki kadrosunu büyük ölçüde koruyan ve Yeni transferlerle birlikte kadrosunu bir hayli güçlendiren Yiğit Can Çatalhüyük Çumra Belediyespor bu sezonda da adından söz ettirmek için gayret gösteriyor.

 ‘HEDEFİMİZ 3. LİG’E ÇIKMAK’

Yeni sezon öncesinde geçtiğimiz sezonki kadrosunu büyük ölçüde koruyan ve Yeni transferlerle birlikte kadrosunu bir hayli güçlendiren Yiğit Can Çatalhüyük Çumra Belediyespor bu sezonda da adından söz ettirmek için gayret gösteriyor. Yiğit Can Çatalhüyük Çumra Belediyespor Başkanı Gökhan Şahin, “Geçtiğimiz sezon grupta şampiyonluğu kaçırdık.  Bu sezondan oldukça iddialıyız. 7 Eylül’de fikstür çekimi yapılacak. Bu yıl Antalya grubu ile eşleştik.  Grubumuzda 4 Antalya takımı, 4 Konya takımı, 2 Eskişehir takımı, 2  Afyon takımı ile Isparta  ve Burdur’dan 1’er takım  ile karşılaşacağız.  Geçen sezonki kadromuzun büyük kısmını koruduk. Mevcut kadromuzda eksik gördüğümüz bölgelere 5 tane transfer gerçekleştirdik. Bu seneki hedefimiz de 3. Lig’e çıkmak olacak. Bu doğrultuda çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde devam ediyoruz.  Kulübümüze Çumra Belediye Başkanı Avukat Recep Candan’ın büyük bir desteği var. Başkanımıza kulübümüze verdiği destekler için şahsım ve Yönetim Kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Bu sezon Çumra’mızın başarılı iş adamlarından İş adamı Yiğit Can kulübümüze isim sponsoru oldu.

‘TARAFTARLARI MAÇA BEKLİYORUZ’

 Kulübümüz bu sezon müsabakalara Yiğit Can Çatalhüyük Çumra Belediyespor olarak mücadele edecek.  Çumralı diğer iş adamlarımızda sağ olsunlar kulübümüze maddi ve manevi destekleri oluyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz.  Bizler gittiğimiz her deplasmanda ve evimizde oynadığımız karşılaşmalarda ilçemizin tanıtımına katkı sağlıyoruz. Başarılı bir takımız. Bu başarımızı 3. Lig’e çıkarak profesyonel şekilde yolumuza devam etmek için gayret edeceğiz. Bu sezon tüm Çumralı hemşerilerimizi iç sahada oynayacağımız maçlara davet ediyoruz. Futbol taraftar ile güzel” ifadelerini kullandı.

İBRAHİM HAKKI BÜYÜKHARBUT

Editör: TE Bilişim