Süper Lig temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor, Ankaragücü’nden Arnavut orta saha oyuncusu Endri Çekici ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Geride kalan sezonda Başkent ekibinin formasını terleten 24 yaşındaki futbolcu 31 maçta 2 gol 2 asistlik bir performans sergilemişti. Öte yandan Çekici imzayı attıktan sonra Erzurum’a giderek takımla ilk antrenmanına da çıktı

İttifak Holding Konyaspor’da beklenen imzalar atıldı. Temsilcimiz Ankaragücü forması giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Endri Çekici ile sözleşme imzaladı. Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Kulübümüz Arnavutluk Milli Takım futbolcusu Endri Çekiçi ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu Basın Toplantı Salonu’nda gerçekleşen imza törenine kulübümüz adına Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Camgöz katıldı.

On numara, merkez orta saha ve sol kanatta forma giyen Endri Çekiçi geçtiğimiz sezon Ankaragücü’nde 31 maçta 2 gol 2 asistle oynadı. Profesyonel kariyerinde 179 müsabakaya çıkan ve bu karşılaşmalarda 36 gol kaydeden Endri Çekiçi, İttifak Holding Konyaspor’umuzda 23 numaralı formayı giyecek.”

Konyaspor ile sözleşme imzaladıktan sonra Erzurum’a geçen başarılı futbolcu takımla ilk antrenmanını da gerçekleştirdi. Teknik Direktör İlhan Palut oyuncuyu takımla tanıştırırken sonrasında özel bir toplantı gerçekleştirdi.

Yeşil-Beyazlılar Arnavut oyuncu için Ankaragücü’ne 250 bin Euro bonservis bedeli ödedi.

Öte yandan Çekici transferinden Ugandalı futbolcu Farouk Miya, Ankaragücü’ne önerilirken, bu teklif başkent ekibi tarafından kabul görülmedi. Miya’yı elden çıkarmak isteyen Konyaspor teklif gelmesi durumunda Miya’nın ayrılması konusunda kolaylık sağlayacak.

KONYASPOR OYUNCUSU OLDUĞUM İÇİN MUTLUYUM

Endri Çekici Konyaspor ile sözleşme imzaladıktan sonra resmi sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Çekici paylaşımında, “Bugünden itibaren Konyaspor oyuncusu olduğumu duyurmaktan mutluyum. Geçen yılki destek için Ankaragücü ve taraftarlarına teşekkür ediyor ve bol şans diliyorum.” ifadelerini kullandı

KANAT VE SANTRFOR TRANSFERİ BEKLENİYOR

İttifak Holding Konyaspor, şu ana dek Soner Dikmen, Serdar Gürler, Oğulcan Ülgün, Paul Jose Mpoku ve Endri Çekici transferlerinden sonra bir sağ kanat oyuncusu ve bir de santrfor oyuncusu almayı planlıyor. Türkiye’den ve yurt dışından bazı isimlerle görüşen Yeşil-Beyazlılar kısa süre içerisinde bu transferi noktalamanın hesaplarını yapıyor. Gündemde birçok isim yer alırken, Anadolu Kartalı’nın bu iki mevkiide hangi oyuncuları alacağı merakla bekleniyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim