Konyaspor ikinci yarıya en iyi şekilde girmek için hazırlıklarını sürdürüyor. Antalya Belek Kampı’nda 8. gününü geride bırakan Yeşil-Beyazlılar önceki gün akşam taktik idmanı yaptı. Ziya Doğan gözetiminde yapılan çalışmada Erdinç Yavuz takımdan ayrı koşu yaptıktan sonra çalışmayı tamamlarken, Mehmet Sedef, Veli Acar ve Serkan Şahin fizyoterapist eşliğinde koşu ve açma-germe hareketleri yaptı.
Konyaspor dün ise tek idman yaptı. Antrenmanda; Erdinç Yavuz, Montano ve kaleci Marisuz Pawelek takımdan ayrı çalışırken, Veli Acar ve Mehmet Sedef fizyoterapist eşliğinde yürüyüş ve açma-germe hareketleri yaptı. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman toplu ve topsuz yapılan taktik çalışma ile devam etti. Yaklaşık 45 dakika süren antrenman açma-germe hareketleri ile sona erdi. Öte yandan Devre arası hazırlıklarını Belek'te kamp yaparak sürdüren Konyaspor, ilk özel maçında Almanya Bundesliga 2 takımlarından Arminia Bielefeld bugün ile karşı karşıya gelecek. Adora Football Center Sahasında oynanacak karşılaşma saat 15.00’de başlayacak.
Konyaspor, kiralık olarak anlaşmaya vardığı Galatasaray'dan Musa Çağıran ile sezon sonuna kadar geçerli olacak resmi sözleşmeyi imzaladı. Konyaspor, ara transfer döneminde kiralık olarak anlaşmaya vardığı Galatasaray'dan Musa Çağıran ile sezon sonuna geçerli olacak resmi sözleşmeyi imzaladı. Takım kampının yapıldığı Antalya Belek'te gerçekleşen imza töreninde konuşan Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, Konyalı olan Musa Çağıran ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardıklarını ve kendisinin ligin ikinci yarısında başarılı olmaya hedefleyen yeşil beyazlı takıma önemli katkılar sağlayacağına inandığını söyledi.
Doğduğu şehrin takımı olan Konyaspor'a transfer olduğu için mutlu olduğunu belirten Musa Çağıran, "Burada olduğum için hem heyecanlı hem de bir o kadar mutluyum. Çünkü doğduğum şehrin takımına hizmet etmek nasip oldu. Bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Altay'da başarılı bir ilk yarı geçirdikten sonra devre arasında Galatasaray'a imza attım. Ama Altay'da sezonu tamamladım. Bu yıl Galatasaray'da forma şansı bulamadım. Sadece 2 dakika son Konyaspor maçında oynadım. Bu transferin benim tecrübe kazanmam açısından ve Galatasaray'a daha iyi dönmem için çok iyi olacağını düşünüyorum. Hedefim başarılı bir performans sergileyerek Konyaspor'un sezonun ikinci devresinde başarılı olmasına katkı sağlamak" diye konuştu.  Konuşmaların ardından Musa Çağıran kendisini sezon sonuna kadar Konyasporlu yapan resmi sözleşmeyi imzaladı.
Spor Toto Süper Lig takımlarından K. Karabükspor'un başkanı Feridun Tankut ve beraberindeki yöneticiler Konyaspor'un sabah yaptığı antrenmanı ziyaret etti ve kulüp başkanı Bahattin Karapınar ile bir süre görüşerek sohbet etti. İki kulüp başkanı ikinci yarısı için başarı dileğinde bulundular.
Editör: TE Bilişim