Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 6.Grup’ta Konya temsilcileri yarın 6.hafta maçlarına çıkıyor. Sarayönü Belediyespor deplasmanda Kırşehir Çayağzıspor’a konuk olurken Akşehirspor ise Ankara deplasmanında 1926 Polatlı Belediyespor ile karşılaşacak. Karapınar Belediyespor ise evinde Sandıklıspor’u konuk edecek.

SARAYÖNÜ, KIRŞEHİR DEPLASMANINA GİDİYOR

Ligin 5.haftasında evinde ağırladığı 1926 Polatlı Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini elde eden Sarayönü Belediyespor, yarın deplasmanda Kırşehir Çayağzıspor’a konuk olacak. Sarayönü Belediyespor bugün karayolu ile Kırşehir’e gidecek. Yeşil-siyahlı temsilcimiz rakibini yenerek seri yakalamak istiyor. Yarın Kırşehir Ahi Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 14.00’te başlayacak. Maçı hakem Erhan Kaya yönetecek. Kaya’nın yardımcılıklarını; Muhammed Göz ve Erkan Türemiş yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Mustafa İnan olacak.

AKŞEHİR GEÇEN HAFTAYI BAY GEÇTİ

Ligde geçtiğimiz haftayı BAY geçen bir diğer Konya ekibi Akşehirspor, yarın deplasmanda 1926 Polatlı Belediyespor’a konuk olacak. Kırmızı-beyazlı temsilcimiz geçen hafta Sarayönü Belediyespor ile oynayan ve sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrılan Ankara ekibini yenmek istiyor. Ligde topladığı 7 puanla 5.sırada yer alan Akşehirspor’un maçı saat 14.00’te başlayacak mücadele Polatlı İlçe Stadyumu’nda oynanacak. Maçı hakem Süleyman Bahadır yönetecek. Bahadır’ın yardımcılıklarını;  Ömer Yasin Gezer ve Burak Özer yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Erkan Yegin olacak.

KARAPINAR’IN RAKİBİ SANDIKLI 

Geçen hafta başkent deplasmanında Çubukspor’a mağlup olan Karapınar Belediyespor, yarın evinde  Sandıklıspor’u ağırlayacak. Saat 14.00’de başlayacak mücadele Karapınar İlçe Stadyumu’nda oynanacak. Mücadeleyi hakem İlayda Nihal Çetiner yönetecek. Çetiner’in yardımcılıklarını Eray Karmil ile Furkan Kocayıldız yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Engin Uğur. Karapınar Belediyespor rakibini yenerek geçen hafta aldığı mağlubiyeti telafi etmek istiyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim