İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig’de mücadele ettiği 21.sezona iyi bir başlangıç yaptı. Şu ana dek ligde 4 hafta geride kalırken, Anadolu Kartalı, 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak puanını 10’a çıkarttı ve kamuoyunu şaşırttı. Son olarak iç sahada Altay’ı 3 golle geçen Konyaspor, haftayı averajla ve namağlup bir şekilde 4.sırada kapattı

Süper Lig temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor, 2021-2022 sezonuna beklenmedik bir başlangıç yaptı. Ligin ilk haftasında Sivasspor’u, ikinci haftada Başakşehir’i mağlup eden Anadolu Kartalı, üçüncü haftada Adana Demirspor ile berabere kalarak milli araya 7 puan ile girdi. Milli ara sonrasında ligin flaş ekiplerinden Altay’ı konuk eden İttifak Holding Konyaspor, rakibine karşılaşma genelinde nefes aldırmadı ve sahadan 3-1’lik sonuçla galip ayrıldı.

Süper Lig’de 21.sezonunu geçiren Yeşil-Beyazlılar, kulüp tarihinin en iyi başlangıcına imza atarak, rakiplere de göz dağı verdi. Teknik Direktör İlhan Palut ile iyi bir ivme yakalayan Konyaspor, haftayı averajla 4.sırada kapattı.

7 ATTI, 3 YEDİ

Konyaspor, ligde geride kalan 4 haftada rakip fileleri 7 kez sarsarken, kalesinde ise 3 gol gördü. Sivasspor’a ve Adana Demirspor ağlarını birer kez sarsan Yeşil-Beyazlılar, Başakşehir ağlarını 2, son olarak Altay filelerini de 3 kez sarstı. Anadolu Kartalı, Başakşehir, Adana Demirspor ve Altay’dan birer gol yedi.

PALUT İLE ÖN PLANA ÇIKTI

İttifak Holding Konyaspor’da geçen sezonun sonlarına doğru takımın başına gelen İlhan Palut, Yeşil-Beyazlıların başında 23 maça çıktı. Geçen sezon 18’i lig 1’i de Ziraat Türkiye Kupası maçı olmak üzere 19 maçta görev alan Palut, 6 galibiyet, 8 beraberlik ve 5’de mağlubiyet aldı. Bu sezon ise geride kalan 4 haftada 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan Anadolu Kartalı, performansı ve oyunuyla da göz doldurdu.

KONYASPOR, NAMAĞLUP

Süper Lig’de geride kalan 4 haftada 5 takım mağlup olmadı. Temsilcimiz Konyaspor’un yanı sıra Beşiktaş, Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray, 4 haftayı namağlup tamamladı. Puan durumunda Konyaspor, Beşiktaş, Trabzonspor ve Fenerbahçe 10’ar puanda yer alırken, liderlik koltuğunda averajla Beşiktaş yer alıyor. İlk 4 haftayı namağlup tamamlayan Konyaspor, 5.haftada deplasmanda Giresunspor’u da yenerek iyi gidişatını devam ettirmek istiyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim