Bu branşta yeni sezon ise Şubat ayı içerisinde başlayacak.  Türkiye Bilardo Liginde Konya’yı Ulusoyspor temsil edecek.   Konuyla ilgili konuşan Bilardo İl Temsilcisi Mustafa Göçer, “Türkiye Şampiyonasına katılacak sporcularımızı belirlemek için bu organizasyonu gerçekleştirdik. Geçtiğimiz yıl il birinciliğine 42 sporcu katılmıştı. Bu yılda katılım bu civardaydı. Buradaki en büyük hedefimiz Konya’yı Türkiye şampiyonasında temsil edecek 7 sporcuyu belirlemek. 4 gün süren organizasyonun ardından en iyi ortalamayı yapan 7 sporcu Konya’mızı Türkiye Şampiyonasında temsil etme imkanı buldu.” diye konuştu.
Bilardo Liginin Şubat ayı içerisinde başlayacağını ifade eden İl Temsilcisi Mustafa Göçer bu ligde Konya’yı Ulusyorspor’un temsil edeceğini söyledi. Göçer: “ Bilardo liginde yeni sezon 1 Şubat tarihinde başlayacak. 6 Şubat’a kadar devam edecek müsabakalara ilimizden Ulusoy Spor Kulübü katılacak. Maçlar Ankara Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak. Kulübümüze başarılar diliyorum” diye konuştu.     
Göçer Gençlik Spor İl Müdürlüğü içerisinde bulunan bilardo salonunun kendileri ve Konya için büyük bir avantaj olduğunu dile getirdi. Mustafa Göçer, “Türkiye’nin hiçbir ilinde böyle bir salon yok. Bu durum Konya bilardosu açısından büyük bir avantaj. Biz de il temsilciliği olarak bilardo sporunu sevdirmek için çeşitli turnuvalar düzenliyoruz. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi önümüzdeki yıllarda da milli takıma oyuncu vermek istiyoruz” dedi.
Editör: TE Bilişim