Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde mücadele eden Beysu Konyaspor Basket, 15 haftada oynanması planlanan ancak koronavirüs vakaları sebebiyle ertelenen Manisa Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasına çıktı. Deplasmanda karşılaştığı rakibine 67-61’lik skorla mağlup olan Dev Kartallar, kritik bir mağlubiyet aldı. Şampiyonluğu hedefleyen Dev Kartallar, bu sonuçla 4.sıraya geriledi.

Beysu Konyaspor Basket, ligin 15.haftasında deplasmanda Manisa Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştı. Galibiyet parolasıyla zorlu deplasmana giden Dev Kartallar, karşılaşmadan eli boş ayrıldı. Şampiyonluk yolunda ağır bir yara alan Yeşil-Beyazlılar, 4.sıraye geriledi.

1.Periyot: Karşılaşmaya Beysu Konyaspor Basket, iyi başladı. İlk çeyrekte Manisa Büyükşehir Belediyespor potasına 18 sayı bırakan Dev Kartallar, buna karşılık potasında 17 sayı görünce ilk çeyreği önde kapattı.

2.Periyot: Müsabakanın ikinci çeyreğinde Manisa Büyükşehir Belediyespor etklili bir oyun sergilerken, Beysu Konyaspor Basket istediği parkeye yansıtamadı. Ev sahibi ekip bu çeyrekte 16 sayı bulurken, Yeşil-Beyazlılar ise 10 sayıda kaldı. Oluşan bu skorların ardından Beysu Konyaspor Basket, soyunma odasına 33-28 geride gitti.

3.Periyot: soyunma odası dönüşünde Beysu Konyaspor Basket toparlandı. Hücumda yüzdeli oynayan temsilcimiz savunmada da sertliği artırınca Manisa potasına 19 sayı bıraktı. Buna karşılık potasında 12 sayı gören Yeşil-Beyazlılar, son çeyreğe 47-45 önde girdi.

4.Periyot: Son çeyrekte Beysu Konyaspor Basket, hücumda ve savunmada etkisiz kaldı. Ev sahibi Manisa Büyükşehir Belediyespor hücumda ve savunmada etkili bir basketbol sergilerken Yeşil-Beyazlılar, potasında 22 sayı gördü. Buna karşılık 14 sayı bulan Beysu Konyaspor Basket, parkeden 67-61’lik sonuçla mağlup ayrıldı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim