Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde mücadele edecek Beysu Konyaspor Basketbol’da ligin ilk haftasında oynanacak Finalspor maçının hazırlıkları başlayacak. Yeni sezonu 2 ay önce açan ve hazırlıklarını yoğun tempoda sürdüren Dev Kartallar, lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Beysu Konyaspor Basketbol’da gözler lige çevrildi. Hazırlık aşaması kapsamında Konya’da düzenlenen Süreyya Rıfat Ege Turnuvası’nda boy gösteren Yeşil-Beyazlılar, o turnuvada Antalya Güneşi ve TED Ankara Kolejliler ile mücadele etmiş ve 2 maçını da kazanarak şampiyon tamamlamıştı.

Daha sonrasında federasyon kupasında mücadele eden Beysu Konyaspor Basket, A grubunda OGM Ormanspor, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Budo Gemlik ile maç yapmıştı. Grubunda oynadığı 3 maçı da kazanan Dev Kartallar, lider olarak çeyrek finale yükselmiş ve TED Ankara Kolejlileri’n rakibi olmuştu. Çeyrek Finalde ise Ankara rakibini yenen Beysu Konyaspor Basket, yarı finale yükselmiş ve Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin rakini olmuştu. Yarı finalde güçlü rakibine mağlup olan Dev Kartallar, kupaya veda ederek izne ayrıldı. 3 Ekim Pazar günü ligin ilk maçında Finalspor’u sahasında konuk edecek Dev Kartallar, bu hafta içerisinde zorlu maçın hazırlıklarına başlarken, lige galibiyetle başlamanın hesaplarını yapıyor. Saat 15.45’te Bursa ekibiyle evinde sezonu açacak olan Yeşil-Beyazlıların hedefi mutlak galibiyet.

Editör: TE Bilişim