Konya Süper Amatör Kümede şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig'e çıkmak isteyen Meram Kara Kartallar geride kalan üç haftada bir galibiyet bir mağlubiyet ve bir de beraberlikle sahadan ayrıldı. Meram Kara Kartallar, Emirgazi Belediyespor karşısında 3-2 üstün ayrılırken, ligin ikinci haftasında deplasmanda Ilgın Belediyespor'a 4-0 mağlup oldu. Siyah-beyazlılar üçüncü hafta ise Akören Kültürspor ile 2-2 berabere kaldı.

Meram Kara Kartallar teknik direktörü Faysal Bayramoğlu geride kalan üç haftayı değerlendirdi. Bayramoğlu açıklamasında "Lige Emirgazi deplasmanından aldığımız galibiyetle moralli başladık ancak ikinci hafta Ilgınspor karşısında hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet oldu. Mağlubiyetin yanında ortaya koyduğumuz performans da bizi memnun etmedi. Akören Kültürspor karşısında geriye düştüğümüzde hemen reaksiyon gösterme başarısı gösterdik ancak öne geçer geçmez de aynı reaksiyonu gösteren Akören Kültürspor'a engel olamadık. Ligin yeni takımı olmanın bazı dezavantajları var. Ligi tanımak gerçekten çok önemli. Bizim hem oyuncularımız hem de takımımız ligi yeni tanıyor. Takımda ligi tanıyan tek oyuncumuz Gökhan Özenç, diğer oyuncularımız da ligi tanıdıkça performanslarını yüzde yüz olarak ortaya koyacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Hafta sonu oynanacak Gölyazı Belediyespor maçını da değerlendiren Bayramoğlu, "Gölyazı üç sezondur karşılaştığımız bir rakibimiz. Hem ikinci amatör hem de birinci amatör kümede aynı gruplarda yer aldık. Tanıdığımız bir takım ve bunun yanında bildiğimiz bir deplasman. Bu avantajı kullanarak rakibin karşısında en iyi performansı sergilemek istiyoruz. İnşallah bu hafta galip gelip üst sıralara tırmanmayı planlıyoruz." şeklinde konuştu.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim