Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Belediyespor Kulübü’ne bağlı takımlarda faaliyet gösteren sporcu ve antrenörleriyle buluştu. Yerel, ulusal ve uluslararası turnuva ile şampiyonalarda önemli dereceler elde eden sporcuları tebrik eden Başkan Hasan Kılca, kulübün başarılarıyla gurur duyduklarını belirtti. Spora ve sporcuya olan desteklerinin artarak devam edeceğinin altını çizen Hasan Kılca, katıldıkları müsabakalarda derece elde eden Jimnastik, Atıcılık ve Kick Boks takımlarının sporcu ve antrenörlerini de ödüllendirdi. Karatay Belediyespor Kulübü, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da ulusal ve uluslararası şampiyonalarda önemli başarılar elde etmişti.

KILCA, BAŞARILI SPORCULARI AĞIRLADI

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da, kulübe bağlı sporcu ve antrenörlerle bir araya geldi. Buluşmada Karatay Belediyesi Spor Kulüp Müdürü Ese Hançerli, Karatay Belediyesi Spor Kulubü Kick Boks, Jimnastik ve Atıcılık Takımı sporcu ve antrenörleri hazır bulundu. Balkan Kılca, misafirlerle tek tek ilgilendi.

DESTEĞİMİZ HER DAİM DEVAM EDECEK

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Belediyespor Kulübü’nün son yıllarda önemli başarılar elde ettiğinin altını çizerek, derece elde eden bütün sporcuları, kulüp yöneticilerini ve antrenörlerini tebrik etti. Karatay Belediyesi olarak gençlik ve spora yönelik önemli yatırımlar yaptıklarını söyleyen Başkan Hasan Kılca; “Karatay Belediyespor Kulübümüz son yıllarda birbirinden önemli başarılar elde ediyorlar. Bu, bizlerin çabasının boşa gitmediğinin önemli bir kanıtı. Sporcularımızın başarılarıyla gurur duyuyoruz. Bu vesileyle kulübümüzün başkanı başta olmak üzere değerli yöneticilerimizi, spor müdürlüğümüzde görev yapan mesai arkadaşlarımızı, antrenörlerimizi ve elbette tüm sporcularımızı ayrı ayrı kutluyorum. İnşallah bugün olduğu gibi gelecekte de bu alanda daha büyük hedefler koyarak hep birlikte başarılar elde etmeye devam edeceğiz.” Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, ziyaretin sonunda Karatay Belediye Meclisi kararıyla altınla ödüllendirilen başarılı sporculara ve antrenörlerine ödüllerini takdim etti.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim