Temsilcimiz Konyaspor Basketbol’un bu sene resmi sponsoru AYOS Grup olmuştu. AYOS Grup Konyaspor Basketbol ile resmi olarak 1 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreni Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda gerçekleştirildi. Programa; Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, AYOS Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Osman Şirin, Konyaspor Basketbol Başantrenörü Engin Gençoğlu, basketbol takımı, yöneticiler ve çok sayıda davetli katıldı.

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, hem futbolda hem basketbolda daha iyi yerlere gelmek istediklerine dikkat çekti. Özgökçen, “Konyaspor Kulübünü, futbol, basketbol ve Avrupa branşları ile bir çatı olarak düşünüyoruz. Tabi bu noktada maddi destek gerekiyor. Futbol Kulübüyle yapılan sponsorluk anlaşmalarını tamamladık diyebilirim. Spor Kulübü olarak, hem futbolda hem basketbolda oynayan 4 takımdan biriyiz. Futbolda Süper Lig’de mücadele ederken aynı şekilde basketbolda da Süper Lig’de mücadele ediyoruz. Bu açıdan bunun kıymetini şehir olarak bilmemiz gerekiyor. Ne kadar çok destek olursa başarıda gelir. Futbolda iyi bir başlangıç yapmıştık, şuan takımımız üçüncü sırada mücadelesine devam ediyor. Basketbol takımımızın da lige iyi başlaması bizim son derece motive kaynağı oldu. Beşiktaş’ı deplasmanda yenerek, lige galibiyetle başladık. Hocamızı ve oyuncularımızı gönülden tebrik ediyorum.

‘ÖZGÖKÇEN TEŞEKKÜR ETTİ’

Konyaspor’un değerli bir marka olduğuna işaret eden Başkan Özgökçen, “İnşallah basketbolda bu başarılar devam ettiği sürece Konyaspor en üst kulvarda mücadele etmeye devam edecektir. Bizim temel prensimiz her zamanda söylüyorum mücadele etmektir. Bunu yaptığımız zaman başarılı olacağımıza inanıyorum. AYOS firmasıyla yapmış olduğumuz anlaşma hem isim hem de formamızın sırt sponsorluğu şeklinde olacak. 1 yıllık sözleşme imzaladık. Kendilerine bu noktada özellikle Osman beye teşekkür ediyorum. Takımımıza destek oldular. Ellerinden geldiği kadar Konyaspor’a destek oldular bu son derece bizler için önemli. Sponsorluk konusunda bugüne kadar destek olan öncü kuruluşlara teşekkür ediyorum. AYOS firmasına özellikle teşekkür ediyorum. Basketbol bizim futboldan hiçbir zaman ayırmadığımız bir branş” diye konuştu.

‘ŞEHRE GÖNÜLDEN BAĞLIYIZ’

AYOS Grup Yönetim Kurulu Başkanı Vekili Osman Şirin ise, şehre gönülden bağlı oldukların açıkladı. Konyaspor’u sevdiklerini bunun bir aşk olduğunu söyleyen Şirin, “Bende tahmin ettiğiniz üzere Konyalıyım. Konya’ya gönül veren biriyim. Konya’yı gönülden seven biriyim. Bunların arasında Konyaspor’da var. Memleketimize gönül verdiğimiz için aile olarak Konyaspor’a destek verme kararı aldık. AYOS olarak Konya’ya yatırım yapma kararına da vardık. İstanbul’da faaliyet gösterirken, yatırımlarımız Antalya, Muğla’da da bulunmaktadır. Neden şehrimize yatırım yapmıyoruz diye kendimizi sorguladık. Ve sonra Konya’ya yakışır bir proje başlatma kararı aldık. İlerleyen zamanlarda bu projelerin tanıtımı da yapacağız. Biz şehrimizi, Konyaspor’u gönülden seven insanlarız. Burada bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu imza ailemiz adına büyük önem taşımaktadır.  Başkanımıza ailemiz adına teşekkür ediyorum. Biz Konyaspor’un başarılı olsa da olmasa da daima arkasındayız. Engin hocamızı yakından takip ediyorum. Takımı aldı çok iyi yerlere taşıdı. Maçlara da geleceğim. Her zaman yanlarında olacağım. Bu bir aşk ve sevgi. Çünkü spor bizim için sadece bir ticaret değil.

SAMET AKTAŞ

Editör: TE Bilişim