Türkiye Wushu Kung-Fu Federasyonu tarafından 26 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilen 4.Balkan Açık Wushu Kung-Fu Balkan Şampiyonasına Selçuklu Belediyespor Kulübü Milli sporcuları damga vurdu. 19 Ülkeden yaklaşık 850 sporcunun madalya için mücadele ettiği şampiyonada, ülkemizi temsil eden Selçuklu Belediyespor Kulübü sporcuları Sanda kategorisinde 2 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı. Şampiyonada Yıldız Bayanlar kategorisinde mücadele eden Selçuklu Belediyespor Kulübü Milli Sporcuları Irmak Koçak 45 kg da, Rabia Gül Karakoç ise 52 kg da altın madalyanın sahibi oldu. Yıldız Bayanlar 45 kg da mücadele eden Nehir Koçak ise ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Yıldız Bayanlar 38 kg da madalya mücadelesi veren Ekin Demiryakan ise üçüncü oldu. Yıldız Erkekler kategorisinde mücadele eden Selçuklu Belediyespor Kulübü Milli Sporcusu Enes Okur ise iyi mücadele ettiği şampiyonanın final maçında mağlup olarak ikinci oldu ve gümüş madalya kazandı. Balkan Şampiyonasından toplamda 5 madalya ile dönen Selçuklu Belediyespor Kulübü Milli Sporcuları önemli bir başarıya imza atmış oldu.

PEKYATIRMACI: MİLLİ SPORCULARIMIZI TEBRİK EDİYORUM

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Selçuklu Spor Okullarımızdan yetişerek Balkan Şampiyonasında ülkemizi temsil eden ve madalya kazanan sporcularımızı tebrik ediyorum. Spor Okullarımızdan yetiştirdiğimiz çocuklarımızın Milli forma ile elde ettikleri başarılar bizleri her zaman çok daha fazla mutlu ediyor. Kulübümüzü, şehrimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil eden Wushu Kung-Fu sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

BAYRAKTAR: HEDEFİMİZ ŞİMDİ AVRUPA ŞAMPİYONASI

Selçuklu Belediyespor Kulübü Wushu Kung-Fu Başantrenörü Mehmet Bayraktar “Sporcularımız yoğun geçen antrenman temposunun sonucunda istenilen başarılara imza attı. Böylesi önemli bir şampiyonadan 5 madalya ile dönmek çok önemli bir başarı. Hedefimiz 2020 yılında düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası’nda da ülkemizi başarılı bir şekilde temsil etmek” diye konuştu.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim