Selçuklu Belediyespor U18 Türkiye Şampiyonası’nda üçüncülük maçına çıktı. Bolu’da İstabul Feriköyspor ile karşılaşan mavi-beyazlılar, Bolu’da oynanan karşılaşmayı 4-0’lık sonuçla kazanarak Türkiye üçüncüsü oldu. Selçuklu Belediyespor’da Teknik Direktör, Recep Alkan yaptığı açıklamada buruk bir sevinç yaşadıklarını ifade etti

U18 Türkiye Futbol Şampiyonasında Konya’yı temsil eden Selçuklu Belediyespor, Türkiye üçüncüsü olarak tarihi bir başarıya imza attı. Selçuklu Belediyespor, üçüncülük maçında İstanbul Feriköyspor’u 4-0 mağlup ederek buruk bir sevinç yaşadı. Şampiyonluğu hedefleyen mavi-beyazlı ekip yarı finalde Atakum Belediyespor’a mağlup olurken üçüncülük maçını kazanmayı başardı.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen ve 75 ilden 116 takımın mücadele ettiği U18 Türkiye Futbol Şampiyonası, Bolu Atatürk Stadyumunda oynanan dörtlü final müsabakalarının ardından sona erdi. Atakum Belediyespor (Samsun), Feriköyspor (İstanbul), Vefaspor (Adana) ve temsilcimiz Selçuklu Belediyespor’un yer aldığı dörtlü final müsabakaları büyük heyecana sahne oldu. Temsilcimiz Selçuklu Belediyespor Kulübü yarı final karşılaşmasında Samsun temsilcisi Atakum Belediyespor ile karşılaştı. Mavi-Beyazlılar 2-0 öne geçtiği mücadelede skor üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 3-2 mağlup ayrılarak final oynama şansını kaybetti. Temsilcimiz üçüncülük karşılaşmasında ise İstanbul temsilcisi Feriköyspor’u 4-0 mağlup ederek şampiyonu üçüncülükle tamamladı. Adana Vefaspor ise finalde Samsun Atakum Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

Selçuklu Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yavuz Tezcan, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Çakar, Selçuklu Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Faruk Hatipoğlu, Tahir Taşyüz, Mehmet Yaman, Necip Yılmaz ve İbrahim Karabacak Mavi-Beyazlıları yalnız bırakmadı.

TÜM SPORCULARIMIZI VE ANTRÖNERLERİMİZİ KUTLUYORUM

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “U18 Futbol Türkiye Şampiyonasında üçüncülük elde ederek bu yaş kategorisinde bir ilki gerçekleştiren Selçuklu Belediyespor Kulübü Futbol Takımımızı, Teknik heyetimizi ve Selçuklu Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulumuzu tebrik ediyorum. İnşallah tüm gençlerimizi bu başarılı performanslarını sürdürerek profesyonel anlamda da en iyi yerlere geleceklerdir.” ifadelerini kullandı.

BURUK SEVİNÇ YAŞIYORUZ

Selçuklu Belediyespor Kulübü U18 Futbol Takımı Teknik Direktörü Recep Alkan, “Bolu’ya şampiyonluk hedefiyle gitmiştik. Ancak yarı final maçında 2-0 önde olmamıza rağmen skoru koruyamadık. Takımımız gerçekten çok kaliteli oyunculardan kurulu ve şampiyonluğu hak eden bir takımdı ama nasip olmadı. Türkiye üçüncüsü olmamıza rağmen buruk bir sevinç yaşıyoruz. Kupayı bizlere her zaman destek veren Selçuklu Belediye Başkanımız Ahmet Pekyatırmacı’ya armağan ediyoruz. Yönetim kurulumuza ve bizlere desteğini gösteren herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Selçuklu Belediyespor’un Türkiye üçüncüsü olmasından sonra Konya Amatör Spor Kuüpleri Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, “Şampiyona da Vefaspor başta olmak üzere Atakum Belediyespor ve Feriköyspor’u da başarılarından dolayı kutlar, U18 Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi başarıyla temsil eden Selçuklu Belediyespor Kulübü’müzü, teknik heyeti ve tüm sporcularımızı teşekkürlerle, tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.” ifadelerine yer verildi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim