Konya dün tarihi günlerinden birini yaşadı, şehir Yeşil-Beyaz’a boyandı. UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu rövanşında Arabam.com Konyaspor sahasında Lihtenştayn temsilcisi Vaduz'a 4-2 mağlup oldu. İlk maçta deplasmanda rakibiyle 1-1 berabere kalan Konyaspor, bu sonuçla Avrupa kupalarına veda etti. Konyaspor’un  UEFA Avrupa Konferans Ligine veda etmesine rağmen,  MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumunda oynanan maça yoğun ilgi gösteren  taraftarlar 12. adam olduğunu bir kez daha herkese kanıtladı, maç sonunda iki takım futbolcularına da alkış vardı.

GURBETÇİLERİN İLGİSİ YOĞUN OLDU

Kupa için geri sayım... Kupa için geri sayım...

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında BATE Borisov maçına yoğun ilgi gösteren Yeşil Beyazlı gurbetçi taraftarlar Konyaspor’un Vaduz ile karşılaştığı maçta da takımlarını yalnız bırakmadı. Takımlarını 90 dakika boyunca destekleyen gurbetçi taraftarlar stadyumda ise bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

STADYUM YEŞİL BEYAZ’A BOYANDI

Konyaspor’un Vaduz ile oynadığı maçta tarihi ana şahitlik etmek isteyen Yeşil Beyazlı taraftarlar saatler öncesinde stadyum ve stadyum çevresine gelerek maç saatini beklemeye başladı. Maç saati ile birlikte stadyuma giren taraftarlar stadyumu formaları ve atkıları ile Yeşil Beyaz’a boyadı.

YEŞİL BEYAZLI TARAFTARLARDAN FATİH ÖZGÖKÇEN YOĞUN İLGİ

Konyaspor Başkanlığı görevine geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalar ve başarılar ile Konyasporlu taraftarların gönlünde taht kuran Arabam.com Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen’e stadyuma gelen taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Yeşil Beyazlı taraftarlar başkan Özgökçen ve ekibi Konyaspor’a yaptıkları hizmet ve başarılarından dolayı tebrik ederken, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

KONYASPOR’UN AZERBAYCANLI DESTEKÇİLERİ DE TRİBÜNDE YERİNİ ALDI

Türkiye’nin ev sahipliğinde 56 ülkeden 4 bin 200 sporcunun katıldığı, Konya’da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları için Konya’ya gelen sporcular ve antrenörler Konyaspor- Vaduz maçında tribünde yerlerini aldı. Tribünde yer alan ülkeler arasında ise Azerbaycanlı taraftarlar dikkatlerden kaçmadı.

KONYASPOR SEVDALISI İBRAHİM ÇINAR DA TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI

Konyaspor’lu özel taraftarlar içerisinde yer alan sadece gözleri ile iletişim kurabilen serabral palsi hastası İbrahim Çınar da  her karşılaşmada olduğu gibi Vaduz maçında da  Yeşil Beyazlı futbolcuları yalnız bırakmadı. İbrahim’in en büyük destekçisi annesi ile objektiflerimize poz verdi.

MİNİK TARAFTARLAR FORMA İSTEKLERİ PANKART İLE GÖSTERDİ

Arabam.com Konyaspor sahasında Lihtenştayn temsilcisi Vaduz karşılaşmasında tribünlerde Yeşil Beyazlı renklere gönül vermiş minik taraftarlarda dikkatlerden kaçmadı. Konyasporlu minik taraftarlar  Ahmet Oğuz, Muhammed Demir ve Zymer Bytyqi yönelik açtıkları pankart ile formalarını istedi.

MAÇ SONU TARAFTAR ALKIŞLADI

UEFA Konferans Ligi 3. Eleme Turu rövanş maçında Konyaspor, Lihtenştayn ekibi Vaduz ile karşılaştı. Mücadele Vaduz’un 4-2’lik üstünlüğü ile tamamlanırken, Konyaspor bu sonuçla Avrupa'ya veda ederken karşılaşmanın ardından Yeşil Beyazlı taraftarlar her iki takımın da oyuncularını alkışladı.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim