Yeni hedefi Avrupa Ligi olan Kartal son haftalardaki formunu devam ettirerek yükselişini sürdürmek istiyor. Saat 19.00'da başlayacak. Maçın hakemi Cüneyt Çakır

Spor Toto Süper Lig'in 21. Haftası müthiş bir mücadeleye sahne olacak. Son haftaların formda takımı Torku Konyaspor evinde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Elazığspor'un konuk edecek. Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 19.00 başlayacak. Maçın hakemi Cüneyt Çakır Çakır'ın yardımcılıklarını İstanbul'dan Bahattin Duran ve Tarık Ongun yaparken, maçın dördüncü hakemi yine İstanbul'dan Alpaslan Dedeş.

KARTAL YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Son haftalarda ortaya koyduğu performansla düşme hattı ile arasındaki mesafeyi artıran ve ortaya koyduğu futbol ile taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayan temsilcimiz Torku Konyaspor'da tek hedef galibiyet. Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası Sivas ve Kasımpaşa engellerini farklı geçen Kartal Avrupa Ligi hayalini gerçekleştirebilmek için bu maçı kazanmak zorunda. Yükselen form grafiğini bu maçta da devam ettirmek isteyen Konyaspor Elazığ temsilcisini farklı yenmenin hesaplarını yapıyor. Sezon başından beri evinde oynadığı 10 karşılaşmanın 7'sini kazanarak iyi bir iç saha performansı yakalayan Torku Konyaspor bugün stadı doldurması beklenen taraftarına bol gollü bir galibiyet hediye etmek isteyecek.

ELAZIĞSPOR ÇIKIŞTA

Düşme hattından kurtulmaya çalışan rakip Elazığspor ise son haftalarda kaydettiği çıkış ile dikkat çekiyor. Sezon başından beri alt sıralardan bir türlü kurtulamayan Gakgoşlar iç sahada aldığı galibiyetlerle ayakta kalmaya çalışıyor. İkinci yarıda çıktığı 3 maçta 2 galibiyet 1 mağlubiyet alan Elazığspor geçen hafta Kayserispor'un 3-0 mağlup ederek ilk kez düşme hattının üzerine çıkmıştı. Bu hafta oynanan maçlarda alt sarılarda bulunan Kayserispor ve Çaykur Rizesopor'un kazanması ile birlikte bu maç Elazığspor için daha da önemli bir hale geldi. Elazığspor rakiplerinin kazandığı haftada Torku Konyaspor'u yenerek farkın kapanmasına engel olmak istiyor.  Spor Toto Süper Lig'de bu sezon dış sahada sadece Kayserispor'u mağlup etmeyi başaran Elazığspor, bugün oynayacağı Torku Konyaspor maçını kazanarak deplasmandaki 169 günlük galibiyet hasretine son vermeyi hedefliyor. Ligde deplasmanda 169 gündür galibiyet sevinci yaşayamayan Elazığ ekibi, yarınki maçı kazanarak taraftarına uzun bir aradan sonra dış sahada 3 puan armağan etmek istiyor.

SÜPER LİG'DE 6. RANDEVU

Torku Konyaspor'un, Spor Toto Süper Lig'in 21.haftasında bugün konuk edeceği Elazığspor ile bugüne kadar Süper Lig'de 3, PTT 1.Lig'de 2 olmak üzere 5 kez karşı karşıya gelirken, 2 galibiyet, 2 yenilgi aldı.  Takımlar arasında oynanan 1 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim