Sponsorluk anlaşması imza töreninde konuşan Genel Müdür Fulya Erdemil, “Konya Medicana Hastanesi olarak Konyaspor’un sponsorluğunu yapmaktan gurur duyuyoruz. Medicana Sağlık Grubu olarak Türkiye’nin en önemli sağlık gruplarından birisiyiz ve şu anda Karatay Üniversitesi Hastanesiyiz. Bizim vermiş olduğumuz hizmetin siz değerli yöneticilerimiz ve sporcularımızca da beğenilmiş olması bizim için çok onur vericidir. Medicana Sağlık Grubu Konya Hastanesi için spora ve sporcuya destek vermek ve sporcularımızın her türlü sağlık ihtiyacını karşılamak bizim için çok önemlidir. Konyaspor ile umarım uzun yıllar sponsorluğumuzun devam edeceğini temenni eder ve her iki tarafa da hayırlı olmasını dileriz” dedi.
MEDİCANA SAĞLIK GRUBUYLA GÜZEL BİR İŞBİRLİĞİMİZ VAR
Konyaspor Başkan Yardımcısı Celalettin Yılmaz ise yaptığı konuşmada, “Medicana Sağlık Grubu Konya Hastanesiyle 2013-14 sezonundan bu yana devam eden güzel bir işbirliğimiz var. Bu birliktelik önce forma sponsorluğu ile başladı ardından sağlık sponsorluğu olarak bugüne kadar devam etti. İnşallah bu desteği ilerleyen dönemlerde forma ya da diğer alanlardaki sponsorluklarda yeniden görebilmeyi arzu ediyoruz. 
SON DERECE MEMNUNUZ
Öte yandan şehrimizin en önemli markalarından biri olan Medicana Sağlık Grubu’nun aralık vermeden kulübümüze ve camiamıza destek vermesi nedeniyle yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum . Kendilerinden ve sundukları kaliteli hizmetten son derece memnunuz. Bu karşılıklı  memnuniyetin neticesinde anlaşmamızı bu sezonda sürdürme kararı aldık. Bugün burada atacağımız imza ile iş ortaklığımızı resmi olarak kayıt altına alıyoruz. Sayın Genel Müdür Fulya Erdemil Hanımın şahsında Medicana Sağlık Grubuna bir kez daha teşekkür ediyor anlaşmamızın her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim