Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında yapılacak maçlarda görev alacak hakemler açıklandı. 9 Mayıs Pazartesi günü oynanacak Antalyaspor-Konyaspor maçına hakem Mete Kalkavan atandı. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre haftanın maçları ve düdük çalacak hakemler şöyle:

33. hafta programı belli oldu 33. hafta programı belli oldu

BUGÜN:

20.00 Atakaş Hatayspor-Trabzonspor: Volkan Bayarslan

20.00 Gaziantep FK-Yukatel Kayserispor: Atilla Karaoğlan

YARIN:

16.00 Demir Grup Sivasspor-Kasımpaşa: Ali Şansalan

16.00 VavaCars Fatih Karagümrük-Göztepe: Mustafa Kürşad Filiz

19.00 Medipol Başakşehir-Galatasaray: Fırat Aydınus

19.00 Adana Demirspor-Aytemiz Alanyaspor: Ümit Öztürk

8 MAYIS PAZAR:

16.00 Altay-GZT Giresunspor: Cüneyt Çakır

16.00 Öznur Kablo Yeni Malatyaspor-Çaykur Rizespor: Sarper Barış Saka

19.00 Beşiktaş-Fenerbahçe: Arda Kardeşler

9 MAYIS PAZARTESİ:

20.00 Fraport TAV Antalyaspor-İttifak Holding Konyaspor: Mete Kalkavan

Öte yandan İttifak Holding Konyaspor’un deplasmanda oynayacağı Antalyaspor karşılaşmasına atanan Mete Kalkavan, 70 gün sonra bir karşılaşmada düdük çalacak. 8 Mart tarihinde Merkez Hakem Kurulu tarafından Cüneyt Çakır, Mete Kalkavan ve Fırat Aydınus gibi hakemlere sezon sonuna kadar maç verilmeyeceği açıklanırken söz konusu hakemler MHk’nın değişmesinin ardından tekrardan göreve davet edilmişti. Bu hafta ise bu hakemler Süper Lig karşılaşmalarında düdük çalacak. Mete Kalkavan bu sezon Konyaspor’un 2 maçını yönetirken Yeşil-Beyazlılar, evinde Beşiktaş’ı 1-0, deplasmanda karşılaştığı Trabzonspor’a ise 2-1’lik sonuçla mağlup olmuştu. Kalkavan’ın Trabzonspor maçındaki yönetimi Konyaspor camiasının tepkisini çekmişti.

PERDE BUGÜN AÇILACAK

Spor Toto Süper Lig'de 36. hafta, bugün yapılacak 2 maçla başlayacak. Trabzonspor'un bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan ettiği Süper Lig'de Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ve Göztepe'nin de düşmesi kesinleşti. Avrupa kupalarına katılım ve ligde kalma mücadelelerinin heyecanı ise sürüyor. Haftaya 33'er puanla 17. sırada giren Altay ile 18. sırada bulunan Çaykur Rizespor'un ligde kalma ümitlerini sürdürmesi için 3 maçın tamamını kazanması gerekiyor. 42 puanla 16. sırada yer alan Gaziantep FK'nin kalan 3 maçta 1 puan alması durumunda Altay ile Çaykur Rizespor lige veda edecek.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim