Yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, yeni teknik direktörü Mustafa Alper Avcı ile maçına çıktı. Ligin güçlü ekiplerinden Şanlıurfaspor’a konuk olan Yavru Kartal, maçın başında öne geçmesine karşın bu üstünlüğünü koruyamadı. İlk yarıda ve ikinci yarıda yediği birer gol ile 2-1 yenik duruma düşen temsilcimiz, Şanlıurfa’dan puansız döndü. Bu yenilgi sonrası Anadolu Selçukspor, 9 puanla 15.sırada yer aldı. Yeşil beyazlılar ligde 7 haftadır kazanamıyor.

YAVRU KARTAL ÜSTÜNLÜĞÜNÜ KORUYAMADI

12.hafta maçında Şanlıurfaspor’a konuk olan Konya Anadolu Selçukspor, maçın 2.dakikasında Sinan Özkara ile öne geçmeyi başardı. Bu golün ardında Şanlıurfaspor ev sahibi olmanın avantajı ile ataklarını sıklaştırırken, aradığı golü 40.dakikada penaltıdan Can Erdem ile buldu. İlk yarı bu sonuç ile biterken, ikinci yarının başında 48.dakikada Ahmet Önay’ın kendi kalesine attığı gol ile yeşil sarılı takım 2-1 öne geçti. Bu dakika itibari ile Konya Anadolu Selçukspor, beraberlik golü için yüklenmesine karşın yakaladığı pozisyonları gole geçiremedi. Mücadele 2-1 Şanlıurfaspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

7 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, Şanlıurfaspor’a 2-1 mağlup olarak ligdeki galibiyet hasretini 7 maça çıkardı. Bu sezonun tek 3 puanını 5.hafta maçında Zonguldak Kömürspor’a karşı alan Yavru Kartal, daha sonra oynadığı 7 maçta da galibiyet yüzü görmedi. Konya Anadolu Selçukspor, sadece 3 beraberlik alarak ligin alt sıralarında kaldı. 12 hafta sonunda toplamda 9 puan toplayan Konya temsilcisi 15.sırada kaldı.

ALPER AVCI İLK MAÇINA ÇIKTI

Konya Anadolu Selçukspor’da iç sahadaki Manisa Büyükşehir Belediyespor maçının ardından teknik direktörü Tayfun Türkmen ile yollar ayrılmıştı. Bu süreçten sonra oynanan iki maça yeşil beyazlı takım Hakan Ünal gözetiminde çıktı. Hafta içinde yapılan görüşmelerin ardından ise geçtiğimiz sezon Konya Anadolu Selçukspor’un başında bulunan Alper Avcı, yeniden göreve getirildi. Avcı, Şanlıurfaspor’a karşı yeni takımı ile ilk maçına çıktı. Avcı’nın takımı, güçlü rakibine karşı direnç gösteremedi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim