Süper Lig temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor’un 4 haftalık programı açıklandı. Ligde birbirinden zorlu maçlara çıkacak olan Anadolu Kartalı’nın 27 ile 30.haftalar arasında oynayacağı maç takvimi belli oldu.

Konyaspor, Süper Lig’in 26.haftasında bugün sahasında Kasımpaşa ile karşılaşırken, 27,28,29 ve 30.haftalarda oynayacağı maçların programı da açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanan programda, Konyaspor, 3 Pazar bir de Cumartesi günü sahaya çıkacak. Kasımpaşa karşılaşmasından sonra 22 Şubat Salı günü erteleme karşılaşmasında deplasmanda Başakşehir ile karşılaşacak Anadolu Kartalı, 5 gün sonra ligin 27.haftasında yine dış sahada Alanyaspor ile kozlarını paylaşacak. Akabinde 28.haftada 5 Mart Cumartesi günü sahasında Galatasaray ile karşılaşacak Yeşil-Beyazlılar, 13 Mart’ta Kayserispor, 20 Mart’ta ise Fenerbahçe deplasmanında puan ya da puanlar arayacak.

Bugün ile başlayacak süreçte 6 kritik maça çıkacak olan İttifak Holding Konyaspor tekrardan yarışta var olabilmek adına bu süreci en az kayıpla atlatmayı planlıyor. Sezon başından bu yana gösterdiği performansla spor kamuoyunun beğenisini kazanan Yeşil-Beyazlılar, 1 maç eksiğiyle çıktığı 24 karşılaşmada 48 puanı hanesine yazdırdı. İkinci sırada yer alan Anadolu Kartalı, lider Trabzonspor’un 12 puan gerisinde yer alırken, en yakın takipçisi Adana Demirspor’un ise 7 puan önünde bulunuyor.

İLK YARIDA SÖZ KONUSU TAKIMLARDAN 11 PUAN ÇIKARDI

Teknik Direktör İlhan Palut ile farklı bir kimliğe bürünen Konyaspor, 24 maçlık performansında 90 dakika performansıyla mücadeleden kaçmıyor. Sabırlı ve kompakt oyunuyla ligin ilk yarısında söz konusu takımlarla oynadığı maçlarda 11 puan kazanan Yeşil-Beyazlılar, bu puanının üstüne çıkmayı hedefliyor. Ligin ilk yarısında sahasında Başakşehir’i Kayserispor’u ve Fenerbahçe’yi yenen Anadolu Kartalı, Alanyaspor ve Kasımpaşa ile ise berabere kaldı. Konyaspor, Galatasaray’a ise deplasmanda şanssız bir şekilde 1-0’lık sonuçla mağlup olmuştu.

18 Şubat Cuma: Konyaspor-Kasımpaşa

22 Şubat Salı: Başakşehir-Konyaspor

27 Şubat Pazar: Alanyaspor-Konyaspor

5 Mart Cumartesi: Konyaspor-Galatasaray

13 Mart Pazar: Kayserispor-Konyaspor

20 Mart Pazar: Fenerbahçe-Konyaspor

Söz konusu 6 haftada 4 deplasmanda maçına çıkacak Konyaspor, zorlu bir fikstüre girerken, taraftarlar takımlarına güvenerek Konyaspor’un bu süreçten 10 puandan fazlasını çıkaracaklarını inanıyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim