Spor Toto Süper Lig temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor’da Kasımpaşa maçının hazırlıkları dün yapılan antrenmanla devam etti. Pazartesi günü Kasımpaşa ile kritik bir karşılaşmaya çıkacak olan Anadolu Kartalı’nda hedef yeni bir çıkış olacak. Ligin ilk yarısında rakibini mağlup eden Konyaspor deplasmanda da rakibini yenmenin peşinde

İttifak Holding Konyaspor, Fenerbahçe maçının ardından yaptığı antrenmanla Kasımpaşa maçının hazırlıklarına start vermiş Çarşamba gününü ise izinli olarak geçirmişti. Dün ise yeniden İstanbul ekibi ile oynanacak olan maçın hazırlıklarına başlayan Anadolu Kartalı, kritik maç öncesinde Kasımpaşa deplasmanından galibiyet planları yapıyor. Üst üste Denizlispor ve Yeni Malatyaspor karşılaşmalarından galibiyetle ayrılan sonrasında Gaziantep FK ve Başakşehir ile berabere kalan Konyaspor, son olarak ise Fenerbahçe’ye sahasında mağlup oldu. Ligde 3 maçtır galip gelemeyen Yeşil-Beyazlılar yeni bir seri arıyor. Söz konusu karşılaşmalarda rakip filelere 1 gol bırakan Yeşil-Beyazlılar kalesinde ise 4 gol gördü.

7 EKSİKLE ANTRENMAN SÜRDÜ

15 Mart Pazartesi günü deplasmanda 30.hafta maçında Kasımpaşa ile karşılaşacak İttifak Holding Konyaspor, bir günlük izin sonrasında yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde yapılan antrenmana, takımdan ayrı çalışan ve tedavilerine devam edilen Ibrahim Sehic, Ahmet Çalık, Eray Birniçan, İsmael Diomande, Barış Yardımcı, Alper Uludağ, Marin Anicic katılmadı.

Isınma hareketleri ile başlayan antrenman, üç grupta oynanan 5’e 2 ile devam etti. Oyuncular, antrenmanı 7’ye 7 üç takım halinde oynanan turnuva maçları ile tamamlarken, turnuvanın galibi yeşil takım oldu.

İLK DEVREDEKİ MAÇI KAZANDI

Spor Toto Süper Lig’in 30.haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan İttifak Holding Konyaspor, ligin ilk devresinde sahasında ağırladığı rakibini 2-1 yenmeyi başarmıştı. O karşılaşmanın 17.dakikasında 1-0 geriye düşen Yeşil-Beyazlılar, 48. Dakikada Skubic ile berberliği sağlamış, 89.dakikada ise Musa Çağıran’ın golüyle 2-1 öne geçerek karşılaşmadan galibiyetle ayrılan taraf olmuştu.

GUİLHERME DÖNÜYOR

Konyaspor’un Kasımpaşa ile karşılaşacağı 30.haftada Guilherme Siya tekrardan takımdaki yerini almaya hazırlanıyor. 28.haftada Medipol Başakşehir karşılaşmasında sarı kart görerek Fenerbahçe maçında cezalı duruma düşen Brezilyalı sol bek Fenerbahçe maçında oynayamamış ve yokluğu epey hissedilmişti. Kadrodaki en alternatifsiz isimlerin başında gelen Guilherme Sitya bu sezon gerek savunmada gerekse de hücumda gösterdiği performansla dikkat çekiyor. 30 yaşındaki savunma oyuncusu bu sezon 6 asistlik katkı sağladı. Fenerbahçe maçında cezasını çeken Sitya Kasımpaşa karşılaşmasında teknik direktör İlhan Palut’un görev vermesi durumunda forma giyebilecek.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim