İttifak Holding Konyaspor, geride kalan 10 haftalık periyotta 17 puanı cebine koyarken, haftayı 7.sırada kapattı. Söz konusu süreçte oyunsal anlamda da iyi bir grafik ortaya koyan Konyaspor’da oyunculara da gayri resmi tekliflerin geldiği öğrenildi. Bireysel ve takım halinde beğeniyle takip edilen Yeşil-Beyazlı oyuncular hakkında rapor tutulduğu ifade edildi

Süper Lig temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor, 10 haftalık süreçte 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet alırken, 17 puan topladı. Lige fırtına gibi bir başlangıç yaptıktan sonra duraklama dönemine geçen Yeşil-Beyazlılar, son Kayserispor galibiyetiyle nefes aldı. Sarı-kırmızılı takım karşısında rahat bir oyunla galibiyete uzanan Konyaspor, hafta sonu oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını da sürdürdü.

OYUNCULAR İZLENİYOR

İttifak Holding Konyaspor’da oynanan oyun ve oyuncuların bireysel performansları kulüplerin dikkatini çekti. Anadolu Kartalı’nda yerli ve yabancı bazı oyuncuların takip edildiği ve rapor tutulduğu öğrenilirken, gayri resmi yollardan tekliflerin geldiği öğrenildi. Geride kalan 10 haftada Ahmet Çalık, Abdülkerim Bardakcı, Guilherme, Amir Hadziahmetovic, Endri Çekiçi, Zymer Bytyqi ve Serdar Gürler performanslarıyla ön plana çıkarken, oyuncuların bu performansı sürdürmesi dahilinde devre arası ve yaz transfer döneminde Konyaspor yönetiminin kapısının sıklıkla çalması bekleniyor.

ABDÜLKERİM VE AHMET’TE AŞAMA KAYDEDİLDİ

Yeşil-Beyazlı ekibin başarılı stoperleri Abdülkerim Bardakcı ve Ahmet Çalık’ın sözleşmelerinin uzatılması noktasında belirli bir aşama kaydedildi. Sezon sonu sözleşmeleri sona erecek olan iki oyuncu hakkında sözleşme yenileme talep eden Konyaspor yönetimi oyuncu menajerleriyle görüşmede büyük bir aşama kaydetti. İlerleyen günlerde iki oyuncu için de resmi adımların atılması beklenirken, Yeşil-beyazlı taraftarlar bir an önce bu iki isim konusunda sözleşme uzatılması gerektiğini ifade ederken, Fatih Özgökçen, acele edilmemesi gerektiğini ifade etti.

TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLADI

İttifak Holding Konyaspor’da ara transfer döneminde kadroya dahil edilecek olası transferler konusunda çalışmalar başladı. Teknik Direktör İlhan Palut’un bilgisi dahilinde çalışmalarına başlayan Konyaspor yönetimi, arayışlarını sürdürürken, uygun maliyetle kaliteli ayakları kadrosuna katmak istiyor. Bu bağlamda çalışmalarını sürdüren transfer komitesi, oyuncu izleme çalışmalarını ve genç isimleri listesine eklerken rapor tutuyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim