22 Kasım Pazar günü 9.hafta mücadelesinde Kasımpaşa’yı konuk edecek İttifak Holding Konyaspor, dünü yapılan tek antrenmanla değerlendirdi. Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör İsmail Kartal ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda milli takımlarda bulunan oyuncular ile birlikte tedavilerine devam edilen Ömer Ali Şahiner, Uğur Demirok, Amir Hadziahmetovic, Marin Anicic, Erten Ersu yer almazken, Artem Kravets, Marko Jevtovic,Samuel Eduok fizyoterapist Salih Kırışka yönetiminde çalışırken, Musa Çağıran fizyoterapist İlker Arıbaş yönetiminde takımdan ayrı çalıştı. Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, 5’e 2 ve tempolu koşu çalışması ile devam etti. Antrenman, çift kale maç ile sona erdi.

BU SEFER FARKLI

Fenerbahçe galibiyeti ile milli araya giren Konyaspor’da hedef, milli aranın ardından oynanacak maçlarda çıkışını sürdürmek. İlk milli aradan sonra üst üste kötü sonuçlar alan Anadolu Kartalı, ciddi bir türbülansa girmişti. Bu sefer işi sıkı tutan Yeşil Beyazlılar, Kasımpaşa ile başlayacak seride alacağı galibiyetlerle üst sıralara tırmanmak istiyor.

Konyaspor ilk milli aranın ardından Yeni Malatyaspor ile barabere kalırken, Gaziantep ve Başakşehir’e ise mağlup olmuştu. Fenerbahçe galibiyeti ise sürecin tek olumlu sonucu olmuştu. 

COVİD-19 ENDİŞESİ SÜRÜYOR

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, 1'i milli takımlarda olmak üzere 2 futbolcu ve 3 personelde korona virüs (Covid-19) vakası tespit edildiğini açıkladı.
Konyaspor'un resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Kayacık Tesislerimizde yapılan Covid-19 testleri neticesinde 1 oyuncu ve 3 personelimizde; Milli Takımlarda bulunan 1 futbolcumuzda pozitif bulguya rastlanmıştır. Oyuncularımız ile personelimizin takip, izolasyon ve tedavilerine başlanmıştır. Sakatlıkları devam eden Uğur Demirok, Amir Hadziahmedovic, Samuel Eduok, fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını sürdürmektedir. Hafif sakatlıkları bulunan Musa Çağıran, Marko Jevtovic ve Artem Kravets ise takımdan ayrı olarak özel program dahilinde çalışmalarına devam etmektedir. Başakşehir FK maçı öncesi son antrenmanda sakatlanan kaptanımız Ömer Ali Şahiner’in tedavi ve kontrolleri sağlık ekibimiz tarafından özenle takip edilmektedir. Yine Başakşehir FK maçı öncesinde Covid-19 test sonucu pozitif olan oyuncumuzun bugün yapılacak ikinci testinin de negatif çıkması halinde takımla birlikte çalışmalarına başlayacaktır" denildi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim