Süper Lig temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor, ara transfer döneminde 3 oyuncuyu kadrosuna katarak bu süreci tamamladı.

Süper Lig’de oynadığı 23 maçta 48 puan toplayarak ikinci sırada yer alan Anadolu Kartalı, Amilton Minervino, Alberk Koç ve Uğurcan Yazğılı’yı ile sözleşme imzaladı. Serdar Gürler ve Artem Kravets ile yollarını ayıran Yeşil-Beyazlılar, Nafican Yardımcı’yı da 1922 Konyaspor’a kiraladı. Anadolu Kartalı’nın başarılı futbolcusu Ahmet Çalık ise trafik kazasında hayatını kaybederek aramızdan ayrıldı.

AMİLTON VE UĞURCAN BONSERVİSİYLE

Konyaspor’da kadroya dahil edilen kanat oyuncusu Amilton Minervino ve Adanaspor’dan transfer edilen defansif orta saha oyuncusu Uğurcan Yazğılı bonservisiyle kadroya dahil edildi. Çaykur Rizespor’dan transfer edilen Alberk Koç ise sezon sonuna kadar kiralandı. Sözleşmesinde opsiyonu bulunmayan Alberk, sezon sonunda Karadeniz ekibine tekrar dönecek.

Ara transfer döneminin sona ermesinin ardından Konyasporlu bazı taraftarlar bu sürecin iyi değerlendirilemediğini ve kadroda ciddi eksiklerin olduğunu vurguladı.

SPOR SERVİSİ 

Editör: TE Bilişim