Arabam. Konyaspor’un yıldız orta saha oyuncusu Amir Hadziahmetovic TRTSPOR’a önemli açıklamalarda bulundu. 7 yıldır Konyaspor forması altında mücadele verdiğini anlatan Amir Hadziahmetovic, Teknik Direktör İlhan Palut’dan övgüyle bahsetti. Transfer döneminde adı ne çok geçen oyuncular arasında olan Amir, bir gün Konyaspor’a para kazandırmak istediğini açıklarken, İlhan Palut ile hem kendisinin hem diğer oyuncuların karşılıklı güvene dayalı bir oyun anlayışı ile sahaya çıktıklarını başarı sırrının ise buradan geldiğini söyledi.

Teknik Direktör İlhan Palut’un çok iyi bir hoca olduğuna işaret eden Amir Hadziahmetovic, güzel iş çıkarmaya çalıştıklarını belirterek, “"İlhan hoca çok iyi. İyi iş yapıyor. Biz ona, o da bize güveniyor. Kaliteli oyucularımız var. Bu da başarıyı getiriyor. Geçen sene ofansif oyuncu vardı daha fazla seçenek ardı. Mesela Serdar, Rahmanovic, M’Poko gibi oyuncular ayrıldı. O yüzden biraz sıkıntılarımız var ama takım yine de iyi gidiyor. Bizde daha iyi olmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Milli atletler madalyaları topladı Milli atletler madalyaları topladı

‘7 YILDIR BURADAYIM’

Bazı kulüplerin kendisini istediğini kaydeden Amir, 7 yıldır Konyaspor forması altında mücadele ettiğini hatırlatarak, “Konyaspor’a para kazandırarak ayrılmak istiyorum. Yaz transfer döneminde birçok kulüp beni istedi ama Konyaspor’un benden para kazanması lazım. Beni alacak olan kulüpte, Konyaspor’da mutlu olsun istiyorum. İnşallah öyle olur” diye konuştu.

‘İNGİLTERE LİGİ’NDE OYNAMAK İSTERİM’

Amir, günün birinde mutlaka İngiltere’de futbol oynamak istediğini açıkladı. Boşnak oyuncuların zaman zaman İtalya Ligi’nde başarılı olduğunu vurgulayan Amir, kendisinin ise İngiltere Ligi’nde boy göstermek olduğunu bildirdi. Performansı geliştirmek için ekstra çalışmalar yaptığını anlatan Amir, “Özel olarak çalışıyorum. Performansımdan memnunum ama daha fazlasını yapabilirim. Tempomu daha da artırmak istiyorum. Şut ve pas çalışıyorum." diye konuştu.

‘ONLARI ÇOK BEĞENİYORUM’

Türkiye’de beğendiği oyuncular olduğunu kaydeden Amir, “Süper Lig’de Edin Visca, İrfan Can Kahveci’yi çok beğeniyorum. Dünyada ise Roberto Velati ve geçmişteki İniesta tarzı oyuncuları çok beğenmiştim. Gerçekten çok kaliteli oyuncular” açıklaması yaptı.

‘TARAFTARA İHTİYACIMIZ VAR’

Taraftarlara da bir mesaj yollayan Amir, onların desteğine ihtiyaç duyduklarını ifade ederek, “Stadyumumuzu her zaman dolu görmek istiyoruz. Konyaspor’un her maçta taraftarın desteğine ihtiyacı var” şeklinde görüş belirtti. Öte yandan Amir, Milli Takım’da ise mutlaka büyük bir organizasyonda forma giymek istediğini de sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim