2022-2023 sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) kura ve fikstür çekimi toplantısı TFF Orhan Saka Amatörler Evi'nde gerçekleştirildi. Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu ve Amatör İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez tarafından gerçekleştirilen fikstür çekimi törenine TFF Genel Sekreter Yardımcısı Fahrettin Eserdi, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkan Yardımcıları Ali Muhammet Tanrıyaşükür ve Mehmet Top, Yalova ASKF Başkanı Tamer Erbul, Bursa ASKF eski Başkanı Ayhan Barışıcı, İstanbul ASKF yöneticileri ve Taban Birlikleri ile kulüplerin temsilcileri katıldı.

 2022-2023 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta mücadele edecek olan Yiğit Can Çatalhüyük Çumra Belediyespor’un ilk yarı fikstürü belli oldu. Fikstürü değerlendiren Yiğit Can Çatalhüyük Çumra Belediyespor Başkanı Gökhan Şahin hedeflerin lige iyi bir başlangıç yapmak olduğunu söyledi. Şahin, “Yiğit Can Çatalhöyük Çumra Belediyespor olarak 1 Ağustos itibari ile başlamış olduğumuz çalışmalarda şu an 2. kamp etabında bulunmaktayız. Hazırlık döneminin ilk ayağında genel fiziksel parametrelerin gelişiminin yanı sıra yeni oyun felsefesinin inşası da bizim için önemliydi ve bu noktada da oynamış olduğumuz hazırlık maçlarında istenilen oyunun işaretlerini görmek iyi yolda olduğumuzu bizlere gösteriyor. Bunun yanı sıra gerçekleştirilen fikstür çekimiyle beraber de grubumuzdaki maçların takvimi netleşmiş oldu. İlk hafta kendi evimizde, seyircimizin önünde yine bir Konya takımı olan Meram Karakartal Spor Kulübü ile karşılaşacağız” dedi.

‘KAZANMAK İSTİYORUZ’

Kendi evlerinde kazanmak istediklerini kaydeden Şahin, sözlerinin devamında şu ifadelere yer verdi, “Amacımız kendi evimizde 3 puan ile başlayıp lige güzel bir giriş yapmak. Fikstür ile ilgili genel bakış açım hangi tarihte kiminle ve nerede oynadığından ziyade o gün biz takım olarak ne seviyedeyiz bu nokta daha önem arz eden bir durum. Bu durumun yanı sıra kabaca bakacak olursak da ilk devre kağıt üzerinde favori konumda bulunan takımların hemen hepsi ile deplasmanda karşılaşacağız. Az önce de ifade ettiğim gibi fikstürdeki şablondan ziyade biz kafamızdaki oyun mantalitesini ne derecede sahaya yansıtabiliriz şu an ki tek odağımız bu konu” ifadelerini kullandı.

‘İLK YARI FİKSTÜRÜ BELLİ OLDU’

 İşte Yiğit Can Çatalhüyük Çumra Belediye Spor’un fikstürü; 2 Ekim: Yiğit Can Çatalhüyük Çumra Belediyespor- Meram Karakartallar Spor. 9 Ekim: Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi G.S.K.- Yiğit Can Çatalhüyük Çumra Belediyespor. 16 Ekim: Yiğit Can Çatalhüyük Çumra Belediyespor-Antalya Kemer Spor. 23 Ekim: Kumluca Belediyespor - Yiğit Can Çatalhüyük Çumra Belediyespor. 30 Ekim Yiğit Can Çatalhüyük Çumra Belediyespor-Beta Trafo Ereğlispor. 6 Kasım: Anadolu Üniversitesi- Yiğit Can Çatalhüyük Çumra Belediyespor. 13 Kasım: Yiğit Can Çatalhüyük Çumra Belediyespor- Belediye Bolvadin Termal Spor. 20 Kasım: Sarayönü Belediyespor- Yiğit Can Çatalhüyük Çumra Belediyespor. 27 Kasım: Yiğit Can Çatalhüyük Çumra Belediyespor-Keçiborlu Belediyespor. 4 Aralık: Manavgat Belediyespor- Yiğit Can Çatalhüyük Çumra Belediyespor. 11 Aralık: Yiğit Can Çatalhüyük Çumra Belediyespor-Korkuteli Belediyespor. 18 Aralık: Yiğit Can Çatalhüyük Çumra Belediyespor- Sandıklı Spor. 25 Aralık: Eskişehir Yunus Emre Spor- Yiğit Can Çatalhüyük Çumra Belediyespor.

BİRKAN BAKAY

Obezken başladığı kick boksta şampiyonluktan şampiyonluğa koşuyor Obezken başladığı kick boksta şampiyonluktan şampiyonluğa koşuyor

Editör: TE Bilişim