İttifak Holding Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, bir spor kanalının canlı yayınına bağlanarak gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sezon değerlendirmesi yapan Özgökçen, Esasında üçüncülüğü beklemiyorduk. Takım sonuna kadar mücadele etti. Amacımız ve hedefimiz bunu sürdürebilmek." ifadelerini kullandı.

Transferin gözdesi haline gelen Abdülkerim Bardakcı hakkında konuşan Özgökçen, “Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Abdülkerim Bardakçı için Fransa'dan da teklif var. Abdülkerim ile gurur duyuyoruz. Konyaspor için en iyi kararı vereceğiz.” dedi.

Kampa kadar tüm transferleri noktalamak idtediklerini belirten Başkan Özgökçen, “18 Haziran’a kadar transferlerimizi tamamlamak istiyoruz. İlk etapta sağ bek bölgesine transfer yapacağız. Abdülkerim’in durumuna göre stoper oyuncusu almayı düşünüyoruz. 4 ya da 5 oyuncu ile transfer dönemini kapatmayı planlıyoruz.” şeklinde konuştu.

Gelecek sezon UEFA Konferans Ligi’nde gruplara kalabilmek adına ön eleme oynayacak olan Konyaspor’da Başkan Özgökçeni “UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde başarılı olacaklarına inandıklarını belirtti.

Öte yandan teknik direktör İlhan Palut ile ilgili gelen soruyu da yanıtlayan Özgökçen, “İlhan Palut ile iyi bir uyumumuz var. Uzun yıllar devam etmek istiyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim