Son olarak deplasmanda Pazar günü 1926 Polatlı Belediyespor’u mağlup eden kırmızı beyazlı takım 1 maç eksiği ile 3 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Bölgesel Amatör Ligi’nde son 3 sezonda 3 kez Play – Out maçı oynayan Konya ekibi, bu sezon üst sıralarda yer alarak ligi rahat bir konumda bitirmek istiyor.

SARAYÖNÜ İSTEDİĞİ GİBİ BAŞLAYAMADI

8 sezondur Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden ve şampiyonluk hedefi ile yola çıkan bir diğer Konya ekibi Sarayönü Belediyespor bu sezon istediği başlangıcı yapamadı. 5 maç sonunda 1 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyeti bulunan yeşil siyahlılar, 5 puan ile 10.sırada yer alıyor. Sarayönü Belediyespor, bir an önce galibiyet serisi yakalayarak üst sıralara tırmanmak istiyor. BAL’a bu sezon yükselen Karapınar Belediyespor, ilk sezonunda önemli bir çıkış yakaladı. 6 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik ve 3 yenilgi alan Karapınar, 7 puan ile 6.sırada yer aldı. Yeşil siyahlılar, şanssız yenilgiler alarak önemli puan kayıpları yaşadı. 

KONYA ASKF TAKIMLARI YALNIZ BIKRAMIYOR

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, alt liglerde bulunan takımları yalnız bırakmıyor. Son olarak Karapınar Belediyespor maçını yerinde takip eden Remzi Ay başkanlığındaki Konya ASKF’den yapılan açıklamada, “Federasyonumuz amatör spor kulüplerimizi futbol maçlarında yalnız bırakmıyor. Bu bağlamda Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Karapınar Belediyespor’un Pazar günü evinde oynadığı Sandıklıspor maçında Federasyon Başkanımız Remzi Ay ve Mali Sekreterimiz Faruk Hatipoğlu yalnız bırakmadı. 1500’e yakın ilçe halkının seyrettiği müsabakadan önce Karapınar Belediyespor Başkanı Mesut Yardımcı ve yöneticisi Gökhan Zengin, Ay ve Hatipoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür ederek isimlerinin yazıldığı kulüp formasını hediye etti. Federasyon olarak tüm amatör spor kulüplerimize desteğimiz ile beraber başarılar dileriz” ifadeleri yer aldı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim