Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Konyaspor, Ümraniyespor’u ağırladı. Konyaspor taraftarı ile 5. İslami Dayanışma Oyunları sebebiyle saha zemininde yaşanan bozulmadan ötürü maçlarını Eskişehir’de oynayan Konyaspor, 52 gün sonra sahasında taraftarı ile buluştu. Pazar gününü de fırsat bilen Yeşil Beyazlılar 7’den 70’e Konyalı tribünlerde yerini aldı.

‘UCHE IKPEAZU’YA YOĞUN İLGİ’

arabam.com Konyaspor'un sezon başında transfer ettiği Uche Ikpeazu MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumunda ilk kez taraftarı ile buluştu. Maç öncesinde ve maç sonrasında Uche’ye Konyasporlu taraftarlar yoğun ilgi gösterirken Uche taraftarın fotoğraf istediğini kırmadı.

‘100. YIL VEFA KOREOGRAFİSİ BÜYÜK BEĞENİ ALDI’

NALÇACILILAR Taraftar Grubu, Ümraniyespor maçının başında 100. yıla özel vefa koreografisi yaptı. Görselde, yeşil beyazlıların efsanelerine yer verildi. Konyaspor'un mevcut Başkanı Fatih Özgökçen ve Teknik Direktörü İlhan Palut'un yer aldığı koreografide ayrıca efsane hocaları arasına adını yazdıran Aykut Kocaman da bulundu. Yeşil beyazlıların kurucularından olan Süreyya Rıfat Ege, vefat eden futbolcuları Ahmet Çalık ve Muhammed Yürukuslu'nun yanı sıra Konyaspor bayrağı asarken hayatını kaybeden Recep Kum ile trafik kazasında ölen minik Konyaspor taraftarı Alperen Öztaş’ın da bulunduğu görselde, trafik kazasında sakatlanan Poljak'a da yer verildi.

Milli tenisçi Sönmez çeyrek finalde Milli tenisçi Sönmez çeyrek finalde

‘TARAFTAR 90 DAKİKA DESTEK OLDU’

Konyaspor- HangiKredi Ümraniyespor karşılaşmasını 20 bine yakın taraftar takip ederken, Yeşil Beyazlı taraftarlar takımını 90 dakika destekleyerek galibiyet ateşini yaktı. Coşku ise görülmeye devam etti.

‘TAM NOT’

5. İslami Dayanışma Oyunları sebebiyle zemini zarar gören MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu zemini Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilendi. Büyükşehir Belediyesi’nin dünya standartlarında yaptığı Türkiye’nin en yeni hibrit çim zemini Konyasporlu futbolculardan ve taraftarlardan tam not aldı.

‘ZEMİN MÜKELMMEL OLMUŞ’

Maç sonu açıklamalarda bulunan taraftarla zemini harika bulduklarını açıkladı. Stadyumun Avrupa standartları seviyesinde olduğunu ve yeniden burada maç izlemekten ötürü büyük keyif aldıklarını kaydeden taraftarlar, “Evimize sonunda kavuştuk. Bu anı çok özlemiştik. Zemin çalışması gerçekten mükemmel olmuş. Yeni zeminin yapılmasında Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a kulüp başkanımız Fatih Özgökçen’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Sağolsunlar” dedi.

‘TARAFTARLAR MEMNUN’

Oynanan futboldan memnun olduklarını kaydeden taraftarlar takıma yürekten inandıklarına dikkat çekerek, “Teknik Direktör İlhan Palut önderliğinde, takım Süper Lig’de önemli bir ivme yakaladı. Üzerine koyarak devam ediyoruz. İnşallah sezon sonu güzel işler başarırız” diyerek düşüncelerini aktardı.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim